Per què tothom està venent la seva Thermomix per Wallapop? Aquestes són les teories
Sens dubte una bona oportunitat per aconseguir un dels electrodomèstics més sol·licitats i valorats
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30
Em vaig llicenciar en Periodisme i no he deixat d'escriure des d’aleshores. M'apassiona el món de l'alimentació, tant saber què hi ha dins d'un carabassó o una gamba, com el que amaga el món de la indústria alimentària. Quan no estic cuinant o menjant, m'encanta escapar-me amb la família. Ja sigui en un pla improvisat a prop de casa o en un gran viatge, la gastronomia sempre és present. Soc més de salat que de dolç i sempre prefereixo la cervesa al vi. Em podeu llegir, parlant de gastronomia, òbviament, a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésSens dubte una bona oportunitat per aconseguir un dels electrodomèstics més sol·licitats i valorats
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30
S'ha acabat el fet de posar al plat patates insípides
Dijous, 20 de març de 2025 - 05:30
Pot semblar una mica antisocial o potser de massa excèntric
Dilluns, 17 de març de 2025 - 05:30
Com distingir una carxofa conreada de forma tradicional d'una altra de nascuda en un laboratori
Dijous, 13 de març de 2025 - 05:30
Cruixents per fora, tendres per dins i amb aquest gust addictiu que ens fa menjar més
Dilluns, 10 de març de 2025 - 05:30
Un plat cada cop més viral que no mengem bé
Dijous, 6 de març de 2025 - 05:30
Les millors propostes per als següents caps de setmana
Dilluns, 3 de març de 2025 - 05:30
Les verdures són la base d'una dieta saludable
Dijous, 27 de febrer de 2025 - 05:30
El truc més fàcil per saber si l'ou que tens entre les mans és fresc o no
Dimecres, 26 de febrer de 2025 - 05:30
És més còmode que anar casa dels teus pares a recollir menjar
Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 05:30
3 receptes perquè el gaudeixis al màxim i així omplir de color i sabor els menjars
Diumenge, 23 de febrer de 2025 - 05:30
L'objectiu no és que els xampinyons tinguin millor color
Dijous, 20 de febrer de 2025 - 05:30
Superaria la prova el teu amic setciències?
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30
Ajuda a perdre greix i es fa en un tres i no res
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30
La versió millorada d'un clàssic, ja que queda un guisat nutritiu i boníssim
Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30
Els seus trucs per deixar una carxofa neta en minuts són una gran ajuda
Dijous, 6 de febrer de 2025 - 05:30
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30
Un nou mètode més saludable i una pèrdua de pes sense comptar calories
Dilluns, 27 de gener de 2025 - 05:30
La resposta de la Universitat de Harvard pot sorprendre't
Dijous, 23 de gener de 2025 - 05:30
Un dels plats preferits i que cuinen a molts restaurants
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30
Tres bons arguments per demostrar que l'air fryer no és tan meravellosa com la pinten
Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30
Hi ha novel·les que, sense voler-ho, són una saborosa font d'inspiració
Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30
Ja no em torno a atabalar ni complicar quan he de preparar un menjar especial per a molta gent
Dijous, 9 de gener de 2025 - 05:30
Fàcils, desitjables i fins i tot divertits per no caure en l'avorriment
Dilluns, 6 de gener de 2025 - 05:30
Són molt comuns, segur que els tens a la nevera i, a més, són deliciosos sols o acompanyats
Dijous, 2 de gener de 2025 - 05:30
Amb una alimentació equilibrada i saludable es pot fer front a molts problemes
Dijous, 26 de desembre de 2024 - 05:30
Amb aquest consell no només evitaràs que se't posi malament, també podràs cuidar la teva salut
Dilluns, 23 de desembre de 2024 - 05:30
Segueix aquests passos i podràs deixar a la teva família amb la boca oberta aquestes festes
Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30
Des d'avui els alvocats sempre en el seu millor punt
Dilluns, 16 de desembre de 2024 - 05:30
Encara que segurament estan deliciosos, costaria molt fer-li un mos a una de les seves creacions
Dijous, 12 de desembre de 2024 - 05:30
Són aliments molt complets i nutritius
Dilluns, 9 de desembre de 2024 - 05:30
La versió hivernal d'un plat ple de tradició
Dijous, 5 de desembre de 2024 - 05:30
No hi ha cuina que es deslliuri d'estar exposada a bestioles no desitjats
Dilluns, 2 de desembre de 2024 - 05:30
N'hi ha un altre per quan aquest arriba tard
Dijous, 28 de novembre de 2024 - 05:30
Trucs perquè puguis sorprendre tots els teus convidats o, simplement, et diverteixis més cuinant
Dilluns, 25 de novembre de 2024 - 05:30
Un petit truc que podràs utilitzar per alegrar molts plats quotidians
Dijous, 21 de novembre de 2024 - 05:30
Sabent que el resultat serà meravellós, segur que et fa molta menys mandra embolicar-te a la cuina
Dilluns, 18 de novembre de 2024 - 05:30
No necessites equips sofisticats ni ingredients especials i és bastant econòmic
Dijous, 14 de novembre de 2024 - 05:30
També li he demanat que em digui com millorar la recepta i les seves propostes m'han sorprès
Dilluns, 11 de novembre de 2024 - 05:30