El restaurant del Raval amb aromes a tradició i un doble homenatge de 15 anys
Un català enamorat del Japó que l’ha entès com pocs
Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30
Mollet del Vallès, 1976. Soc una àvida lectora i comensal, que, tot i cursar una llicenciatura de Dret i un grau superior en Disseny Gràfic, vaig decidir recuperar, ara farà deu anys, un somni infantil: escriure i tenir la meva pròpia editorial. Ajuntant les meves dues passions, soc una divulgadora especialitzada (i apassionada) en gastronomia i col·laboro des de fa dos anys amb altres publicacions com ara The New Barcelona Post, National Geographic o la BCN Foodie Guide, de la qual soc editora. Aquesta faceta m'ha reportat un sobrepès físic i anímic: al llarg d'un any ressenyo al voltant de 200 restaurants, gaudint-ne i, alhora, aprenent de totes aquestes experiències. Algunes d'aquestes ressenyes les podeu trobar a La Gourmeteria d'ElNacional.cat cada setmana. Soc una comensal afortunada que gaudeix reflexionant sobre com n'és d'important el que mengem per explicar-nos quina societat som.
MésUn català enamorat del Japó que l’ha entès com pocs
Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30
Excel·lents plats de carn en una oferta de gran qualitat
Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30
Un trajecte deliciós de Palerm a Barcelona
Divendres, 31 de gener de 2025 - 05:30
Divendres, 24 de gener de 2025 - 05:30
Forma part de l’imaginari de moltes generacions que s’han entaulat al voltant de carns i peixos a la brasa
Divendres, 3 de gener de 2025 - 05:30
Un local de pintxos i plats espectaculars
Dimecres, 25 de desembre de 2024 - 05:30
La cuina mestissa és aquella que juga a trobar les connexions entre les cultures gastronòmiques que inspiren un plat
Divendres, 13 de desembre de 2024 - 05:30
Els calamars a la romana són un dels plats imprescindibles a tastar
Divendres, 6 de desembre de 2024 - 05:30
Una experiència que farà viatjar el comensal a través del sabor, la memòria i l'emoció
Diumenge, 1 de desembre de 2024 - 05:30
Dilluns, 18 de novembre de 2024 - 05:30
En aquesta casa ja és un manifest absolut que el comensal entengui la importància de l’arròs i el seu amaniment
Dilluns, 11 de novembre de 2024 - 05:30
Dilluns, 4 de novembre de 2024 - 05:30
El racó gastronòmic d'un xef de primer nivell
Dimarts, 29 d'octubre de 2024 - 05:30
Una bodega que enamora els estómacs a crits gastronòmics
Divendres, 18 d'octubre de 2024 - 05:30
El nou projecte del binomi de xefs Marta Rosselló i Daniel Benitorafe
Divendres, 11 d'octubre de 2024 - 05:30
Parlem amb un xef d'estrella Michelin
Diumenge, 29 de setembre de 2024 - 05:30
És un dels restaurants on hom sent que hi té ganes de tornar, tan bon punt en surt
Divendres, 27 de setembre de 2024 - 05:30
Una marisqueria de perfil gallec amb un peix salvatge i espectacular
Dijous, 19 de setembre de 2024 - 05:30
El Komotoloko és un restaurant únic
Diumenge, 15 de setembre de 2024 - 05:30
L'Aliança presenta una proposta singular
Dilluns, 26 d'agost de 2024 - 05:30
La Maglia és lloc de parada obligatòria pels amants del bon cafè
Dijous, 22 d'agost de 2024 - 05:30
Un format gastronòmic únic a la zona
Dilluns, 12 d'agost de 2024 - 05:30
Dos restaurants magnífics i una gelateria hipnòtica a tenir en compte
Dilluns, 5 d'agost de 2024 - 05:30
Un primer viatge a Formentera ple de salivera i una cuina excel·lent
Dilluns, 29 de juliol de 2024 - 05:30
L'Adnaloy Osío torna a liderar una cuina on es la pot reconèixer i gaudir
Diumenge, 21 de juliol de 2024 - 05:30
Quatre propostes gastronòmiques a Madrid que són deliciosament variades
Dimarts, 16 de juliol de 2024 - 05:30
Eivissa sempre sorprèn, sigui quina sigui la raó per la qual hom s'hi dirigeix
Dimarts, 25 de juny de 2024 - 05:30
Dimarts, 18 de juny de 2024 - 05:30
Cuina criolla i de l'Amazones en fabulosos plats
Divendres, 7 de juny de 2024 - 05:30
Un format vist a Nova York i que en va inspirar l'aterratge a Barcelona
Dilluns, 27 de maig de 2024 - 05:30
Cada plat és un compendi que aporta, alhora que sabor, coneixement
Dimarts, 14 de maig de 2024 - 05:30
Un restaurant amb una carrera de fons carregada de resistència i, ara, de reconeixements
Dimarts, 7 de maig de 2024 - 05:30
Dinàmica i curta carta en la qual els plats entren i surten perquè els cuiners estan molt atents a la temporada
Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30
Cuina tradicional catalana al cor de la Barcelona més turística
Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30
És un descobriment, un petit secret que es transmet com a iniciació
Dimarts, 9 d'abril de 2024 - 05:30
El txotx, un crit que alegra un país a través de la festa de la sidra
Dimarts, 26 de març de 2024 - 05:30
Un univers molt particular creat per l'Alejo Ventosa i en Llorenç Balaguer
Divendres, 15 de març de 2024 - 05:30
Una carta imbatible i plats per ressaltar el producte de temporada
Dimarts, 12 de març de 2024 - 05:30
Dimarts, 5 de març de 2024 - 05:30