Montse Ferrer

Albert Villaró y Montse Ferrer

Albert Villaró i Montse Ferrer, un duet gastronòmic muntanyenc. Albert Villaró, andorrà nascut a la Seu. Soc historiador i també he escrit moltes novel·les. Les darreres són La Companyia Nòrdica i Tercer origen. He guanyat, entre altres premis, el Josep Pla del 2014 amb Els ambaixadors i el Prudenci Bertrana del 2015 amb La Bíblia andorrana. Me n’han traduït algunes al francès, al castellà, a l’italià i al txec. Montse Ferrer, santboiana empeltada al Pirineu. Vaig estudiar filologia, però he treballat sobretot en projectes de desenvolupament local. Vaig tenir la immensa sort de dirigir, entre 1995 i 2022, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, i això m’ha permès conèixer de prop el teixit pirinenc d’artesans alimentaris. Ara soc la directora de la Fundació Planes Corts, dedicada al desenvolupament d’Estamariu i Bescaran, dos pobles de l’Alt Urgell. Iniciem el 2024 amb una aventura dolça a La Gourmeteria.

Més
Els tortells de Reis encara aguanten molt bé l'envestida dels temps moderns

Els tortells de Reis encara aguanten molt bé l'envestida dels temps moderns

El misteri de la veritable natura del producte que s’amaga sota l’etiqueta de meló confitat

Dimecres, 8 de gener de 2025 - 05:30

Doctor Jeckyll i mr. Gluten

Doctor Jeckyll i mr. Gluten

Un obrador amb ànima que és un oasi a la Seu d'Urgell

Dimecres, 25 de desembre de 2024 - 05:30

Dignitat a les paneres: on són els petits productors?

Dignitat a les paneres: on són els petits productors?

Una petita reflexió sobre l’estructura i contingut d’aquesta versió contemporània de la banya d’Amaltea

Dimecres, 11 de desembre de 2024 - 05:30