Els tortells de Reis encara aguanten molt bé l'envestida dels temps moderns
El misteri de la veritable natura del producte que s’amaga sota l’etiqueta de meló confitat
Dimecres, 8 de gener de 2025 - 05:30
Albert Villaró i Montse Ferrer, un duet gastronòmic muntanyenc. Albert Villaró, andorrà nascut a la Seu. Soc historiador i també he escrit moltes novel·les. Les darreres són La Companyia Nòrdica i Tercer origen. He guanyat, entre altres premis, el Josep Pla del 2014 amb Els ambaixadors i el Prudenci Bertrana del 2015 amb La Bíblia andorrana. Me n’han traduït algunes al francès, al castellà, a l’italià i al txec. Montse Ferrer, santboiana empeltada al Pirineu. Vaig estudiar filologia, però he treballat sobretot en projectes de desenvolupament local. Vaig tenir la immensa sort de dirigir, entre 1995 i 2022, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, i això m’ha permès conèixer de prop el teixit pirinenc d’artesans alimentaris. Ara soc la directora de la Fundació Planes Corts, dedicada al desenvolupament d’Estamariu i Bescaran, dos pobles de l’Alt Urgell. Iniciem el 2024 amb una aventura dolça a La Gourmeteria.
MésEl misteri de la veritable natura del producte que s’amaga sota l’etiqueta de meló confitat
Dimecres, 8 de gener de 2025 - 05:30
Un obrador amb ànima que és un oasi a la Seu d'Urgell
Dimecres, 25 de desembre de 2024 - 05:30
Una petita reflexió sobre l’estructura i contingut d’aquesta versió contemporània de la banya d’Amaltea
Dimecres, 11 de desembre de 2024 - 05:30