Menú setmanal per a la feina: 5 receptes d'hivern exquisides
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
Més5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Les fires gastronòmiques del cap de setmana
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30
Un termòmetre que sol indicar la qualitat de l'àpat
Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30
Un espai de gastronomia i cultura gallega al centre de Barcelona
Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30
La guia definitiva per fer una bona calçotada
Dimecres, 15 de gener de 2025 - 05:30
Un local mític del Vallès
Dimarts, 14 de gener de 2025 - 10:05
Llocs únics ubicats en un entorn privilegiat
Dimarts, 14 de gener de 2025 - 05:30
Un local mític que ja no és el que era
Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30
El procés d'elaboració del pa de pagès català
Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 12 de gener de 2025 - 05:30
Tots els productes amb DOP i IGP de Catalunya
Dissabte, 11 de gener de 2025 - 05:30
El Xiringuito Miramar tanca després de més de 40 anys
Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30
Alguns dels locals més exquisits del país
Dijous, 9 de gener de 2025 - 05:30
El Bar Boia abaixa la persiana per un canvi de normativa
Dimecres, 8 de gener de 2025 - 12:22
La qualitat dels ingredients i l'execució dels passos són clau
Dimecres, 8 de gener de 2025 - 05:30
Un racó tranquil on es menja de primera
Dilluns, 30 de desembre de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial del pebrot i cuina'l a casa
Diumenge, 29 de desembre de 2024 - 05:30
La xocolata és un producte amb beneficis i inconvenients
Divendres, 27 de desembre de 2024 - 05:30
Un mar i muntanya tradicional i exquisit
Dimarts, 24 de desembre de 2024 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 22 de desembre de 2024 - 05:30
La girella és un embotit de xai típic del Pirineu lleidatà
Dissabte, 21 de desembre de 2024 - 05:30
Els passos per tallar un pernil i acabar amb 10 dits a les mans, segons un professional tallador de pernils
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 11:24
Un guardó que es reparteix en dues categories diferents
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 11:10
Marcos Díaz elabora el millor torró creatiu de l'Estat
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 05:30
La sangria és la beguda més famosa de l'Estat
Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30
Un paradís gastronòmic enmig de la ciutat
Dimecres, 18 de desembre de 2024 - 05:30
Diferents varietats d'un mateix producte
Dimecres, 18 de desembre de 2024 - 05:30
Es tracta d'una cervesa d'ostres feta al Delta de l'Ebre
Dimarts, 17 de desembre de 2024 - 17:13
Trucs senzills que et permetran tenir un Nadal tranquil
Dimarts, 17 de desembre de 2024 - 05:30
Propostes exquisides per triomfar aquestes festes
Dilluns, 16 de desembre de 2024 - 05:30
El millor local del Port Vell segons el programa
Dilluns, 16 de desembre de 2024 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 15 de desembre de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial del cupcake amb aquestes receptes
Dissabte, 14 de desembre de 2024 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 13 de desembre de 2024 - 05:30
Els 'noodles', els 'udons' i els 'yakisoba' són cada cop més comuns
Dijous, 12 de desembre de 2024 - 05:30
Un espai mític amb una oferta diversa
Dimarts, 10 de desembre de 2024 - 05:30
Es duran a terme desenes d'iniciatives durant l'any vinent
Dilluns, 9 de desembre de 2024 - 15:30
El xef obre el restaurant Leña a Barcelona
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30