El restaurant del centre de Barcelona on t'atenen en català amb una cuina clàssica ben feta
Un local d'inspiració francesa al bell mig de la capital
Dilluns, 14 d'abril de 2025 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésUn local d'inspiració francesa al bell mig de la capital
Dilluns, 14 d'abril de 2025 - 05:30
Una fàbrica ubicada a Osona
Diumenge, 13 d'abril de 2025 - 05:30
Diferents propostes molt suculentes
Diumenge, 13 d'abril de 2025 - 05:30
En català tenim un vocabulari culinari que cal conèixer i fer servir
Dissabte, 12 d'abril de 2025 - 05:30
Bon menjar arreu de Catalunya
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30
Ni Estrella Galícia ni Mahou; un festival de cervesa artesana
Dimecres, 9 d'abril de 2025 - 10:26
Un codi alfanumèric amb informació molt concreta
Dimecres, 9 d'abril de 2025 - 05:30
Un consell alimentari important
Dimarts, 8 d'abril de 2025 - 13:01
La carn de bèstia viva és cua de xai guisada
Dimarts, 8 d'abril de 2025 - 05:30
Un local amb carn, peix i vins a copes
Dilluns, 7 d'abril de 2025 - 05:30
Tots els ingredients i la recepta pas a pas
Dissabte, 5 d'abril de 2025 - 05:30
Bon menjar arreu de Catalunya
Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30
Plats deliciosos fets amb productes primaverals
Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30
Un local gurmet amb productes de qualitat
Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30
Una cita imprescindible per als amants del bon vi
Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 14:59
L'estudi compara 37 marques de tot l'Estat
Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 12:35
Un producte curiós ideal per a les postres
Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30
El Gerard Cardona és un dels pocs ramaders joves que queda a Catalunya
Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30
Un deliciós plat de Quaresma ideal per a aquests dies
Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30
Bon menjar arreu de Catalunya
Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30
El MNAC estrena restaurant de la mà d'Albert Raurich
Dijous, 27 de març de 2025 - 10:32
Una de les salses més consumides del món té origen als Països Catalans
Dijous, 27 de març de 2025 - 09:58
Un projecte pioner amb una oferta cuidada
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30
'Michelin Stars - Tales From the Kitchen' explica la guia des de dins
Dimecres, 26 de març de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30
Parlem amb el cuiner, escriptor i divulgador gastronòmic més prolífic de Catalunya
Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30
El local s'ubicarà a Esperit Roca, l'espai gastronòmic de Sant Julià de Ramis
Dimarts, 18 de març de 2025 - 16:39
Mundus Vini premia els millors vins del món
Dimarts, 18 de març de 2025 - 05:30
Aquests són els restaurants que formen part de la guia Repsol 2025
Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00
Un duet humil i talentós que fa una cuina excel·lent
Dilluns, 17 de març de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
Plats deliciosos que pots fer a casa
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
Els dos únics catalans de la selecció espanyola al World Butchers' Challenge
Divendres, 14 de març de 2025 - 09:56
Bon menjar arreu de Catalunya
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
Una festa emotiva i especial per reivindicar la dona als fogons
Dimecres, 12 de març de 2025 - 12:10
Plats únics fets amb formatge
Dimecres, 12 de març de 2025 - 09:21
Carrió i Jon Cake presenten nous locals
Dimecres, 12 de març de 2025 - 08:34
Dimecres, 12 de març de 2025 - 05:30