Una marisqueria desenfadada a Barcelona per menjar peix i marisc sense floritures
L'alternativa informal a les grans cases de marisc
Dijous, 21 de novembre de 2024 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésL'alternativa informal a les grans cases de marisc
Dijous, 21 de novembre de 2024 - 05:30
Les dues cares d'un mateix producte
Dijous, 21 de novembre de 2024 - 05:30
Petit Comitè, Set Portes o Fermí Puig són alguns dels noms destacats de la gala
Dimarts, 19 de novembre de 2024 - 09:48
Un projecte familiar molt vinculat a l'enoturisme
Dimarts, 19 de novembre de 2024 - 05:30
Guies pràctiques per conèixer el país
Dimarts, 19 de novembre de 2024 - 05:30
Dilluns, 18 de novembre de 2024 - 09:32
Eugenio Monesma ha dedicat la seva vida a recuperar oficis i receptes ancestrals
Diumenge, 17 de novembre de 2024 - 05:30
Torna el festival 'Italia con Gusto'
Dissabte, 16 de novembre de 2024 - 05:30
Un cuiner explica a les xarxes la manera per aconseguir-ho
Divendres, 15 de novembre de 2024 - 05:30
Dijous, 14 de novembre de 2024 - 10:01
Un racó acollidor amb bones vistes i menjar de qualitat
Dijous, 14 de novembre de 2024 - 05:30
Un restaurant del barri de Pedralbes
Dimecres, 13 de novembre de 2024 - 13:43
Plats típics que s'estan substituint
Dimarts, 12 de novembre de 2024 - 05:30
Tenir cura dels estris de cuina és vital per aconseguir els millors plats
Dilluns, 11 de novembre de 2024 - 11:02
La segona generació de xefs catalans està a punt per prendre el relleu dels millors restaurants
Diumenge, 10 de novembre de 2024 - 05:30
Dissabte, 9 de novembre de 2024 - 05:30
Una fruita amb múltiples beneficis i aplicacions
Dissabte, 9 de novembre de 2024 - 05:30
Un restaurant amb dos locals al bell mig de la ciutat
Dijous, 7 de novembre de 2024 - 05:30
Dimecres, 6 de novembre de 2024 - 17:43
Matteo Grippo guanya el concurs 'Pizza por Pasión'
Dimecres, 6 de novembre de 2024 - 12:43
Quatre cuiners debaten sobre el futur de la cuina catalana
Dimecres, 6 de novembre de 2024 - 05:30
Una empresa de Terrassa elabora botifarra de més de 40 tipus
Dimarts, 5 de novembre de 2024 - 10:26
La cuinera defensa els productes de la terra
Dimarts, 5 de novembre de 2024 - 05:30
La història entre pans que no t'havien explicat
Diumenge, 3 de novembre de 2024 - 05:30
Productes que cal conservar correctament
Dissabte, 2 de novembre de 2024 - 05:30
Consells útils que pots aplicar a la cuina de casa
Dijous, 31 d'octubre de 2024 - 05:30
Dimecres, 30 d'octubre de 2024 - 13:22
Acompanyem el CCPAE en una inspecció
Dimarts, 29 d'octubre de 2024 - 05:30
Una fruita típica de tardor
Dimarts, 29 d'octubre de 2024 - 05:30
La destil·leria Portet, de la Pobla de Segur, s'endú una medalla d'or i una de plata
Dilluns, 28 d'octubre de 2024 - 12:07
Prepara aquests plats deliciosos de temporada
Dilluns, 28 d'octubre de 2024 - 05:30
Menjar de qualitat en una ubicació excepcional
Diumenge, 27 d'octubre de 2024 - 05:30
Aquestes són les recomanacions dels experts
Dissabte, 26 d'octubre de 2024 - 05:30
La pastisseria Carrió ha guanyat el premi Panellet d'Or d'enguany
Divendres, 25 d'octubre de 2024 - 13:30
Receptes senzilles i saludables per donar la benvinguda a l'horari d'estiu
Divendres, 25 d'octubre de 2024 - 08:28
Diferents tipus de panellets per a tots els gustos
Divendres, 25 d'octubre de 2024 - 05:30
Un recurs senzill que t'estalviarà maldecaps
Divendres, 25 d'octubre de 2024 - 05:30
La importància de menjar a poc a poc
Dijous, 24 d'octubre de 2024 - 05:30
Dimecres, 23 d'octubre de 2024 - 11:38