Menú setmanal per a la feina: els millors plats d'arròs per donar sabor als teus migdies
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
Més5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30
Parlem amb el cuiner, escriptor i divulgador gastronòmic més prolífic de Catalunya
Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30
El local s'ubicarà a Esperit Roca, l'espai gastronòmic de Sant Julià de Ramis
Dimarts, 18 de març de 2025 - 16:39
Mundus Vini premia els millors vins del món
Dimarts, 18 de març de 2025 - 05:30
Aquests són els restaurants que formen part de la guia Repsol 2025
Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00
Un duet humil i talentós que fa una cuina excel·lent
Dilluns, 17 de març de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
Plats deliciosos que pots fer a casa
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
Els dos únics catalans de la selecció espanyola al World Butchers' Challenge
Divendres, 14 de març de 2025 - 09:56
Bon menjar arreu de Catalunya
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
Una festa emotiva i especial per reivindicar la dona als fogons
Dimecres, 12 de març de 2025 - 12:10
Plats únics fets amb formatge
Dimecres, 12 de març de 2025 - 09:21
Carrió i Jon Cake presenten nous locals
Dimecres, 12 de març de 2025 - 08:34
Dimecres, 12 de març de 2025 - 05:30
La Festa de la Gastronomia posa Lleida al mapa
Dimarts, 11 de març de 2025 - 12:32
Es tracta de la 34a edició dels premis Àngel Moncusí
Dimarts, 11 de març de 2025 - 05:30
Llocs especialitzats a fer les millors truites de la ciutat
Diumenge, 9 de març de 2025 - 05:30
Un local gran amb bona cuina casolana
Diumenge, 9 de març de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 9 de març de 2025 - 05:30
Lo Ranxo és una tradició culinària molt arrelada a Ponts
Dissabte, 8 de març de 2025 - 05:30
Gaudeix del millor producte al GastroFest
Divendres, 7 de març de 2025 - 05:30
Aquestes són les postres emblemàtiques de Catalunya 2025
Dijous, 6 de març de 2025 - 13:07
La carn madurada és un producte gurmet molt apreciat
Dijous, 6 de març de 2025 - 05:30
Albert Molins presenta el llibre de l'EsmorzApp
Dimecres, 5 de març de 2025 - 13:02
Opcions diferents amb una qualitat excel·lent
Dimecres, 5 de març de 2025 - 05:30
El programa 'Bona Cuina' de TV3 és una finestra a les cuines del passat
Dimarts, 4 de març de 2025 - 05:30
Un sopar amb plats de luxe
Dilluns, 3 de març de 2025 - 09:31
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 2 de març de 2025 - 05:30
Les xarxes s'han omplert de veus a favor i en contra de les postres a l'esmorzar
Diumenge, 2 de març de 2025 - 05:30
Un costum estès que té desavantatges
Diumenge, 2 de març de 2025 - 05:30
La mel és un producte únic que cal saber apreciar
Dissabte, 1 de març de 2025 - 05:30
Els millors restaurants de la ciutat
Dijous, 27 de febrer de 2025 - 05:30
Un fruit sec cada cop més popular
Dimecres, 26 de febrer de 2025 - 05:30
La varietat autòctona s'està substituint per una de més rendible
Dimarts, 25 de febrer de 2025 - 05:30
Un restaurant d'on sortir ben tip
Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 23 de febrer de 2025 - 05:30
Gaudeix de les fires gastronòmiques de Catalunya
Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30
La fira celebra enguany la vuitena edició
Dijous, 20 de febrer de 2025 - 13:35
L'origen d'una tradició que dura fins a l'actualitat
Dijous, 20 de febrer de 2025 - 05:30