Així es fa l'embotit menys conegut de Catalunya: un producte tradicional del Pirineu
La girella és un embotit de xai típic del Pirineu lleidatà
Dissabte, 21 de desembre de 2024 - 05:30
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésLa girella és un embotit de xai típic del Pirineu lleidatà
Dissabte, 21 de desembre de 2024 - 05:30
Els passos per tallar un pernil i acabar amb 10 dits a les mans, segons un professional tallador de pernils
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 11:24
Un guardó que es reparteix en dues categories diferents
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 11:10
Marcos Díaz elabora el millor torró creatiu de l'Estat
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 05:30
La sangria és la beguda més famosa de l'Estat
Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30
Un paradís gastronòmic enmig de la ciutat
Dimecres, 18 de desembre de 2024 - 05:30
Diferents varietats d'un mateix producte
Dimecres, 18 de desembre de 2024 - 05:30
Es tracta d'una cervesa d'ostres feta al Delta de l'Ebre
Dimarts, 17 de desembre de 2024 - 17:13
Trucs senzills que et permetran tenir un Nadal tranquil
Dimarts, 17 de desembre de 2024 - 05:30
Propostes exquisides per triomfar aquestes festes
Dilluns, 16 de desembre de 2024 - 05:30
El millor local del Port Vell segons el programa
Dilluns, 16 de desembre de 2024 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 15 de desembre de 2024 - 05:30
Celebra el dia mundial del cupcake amb aquestes receptes
Dissabte, 14 de desembre de 2024 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 13 de desembre de 2024 - 05:30
Els 'noodles', els 'udons' i els 'yakisoba' són cada cop més comuns
Dijous, 12 de desembre de 2024 - 05:30
Un espai mític amb una oferta diversa
Dimarts, 10 de desembre de 2024 - 05:30
Es duran a terme desenes d'iniciatives durant l'any vinent
Dilluns, 9 de desembre de 2024 - 15:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30
El xef obre el restaurant Leña a Barcelona
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30
La guia recomana restaurants més enllà de les estrelles
Dissabte, 7 de desembre de 2024 - 05:30
El 'mostillo' és un plat exquisit i senzillíssim
Dissabte, 7 de desembre de 2024 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 6 de desembre de 2024 - 05:30
L'alimentació és clau per poder descansar bé a la nit
Dimecres, 4 de desembre de 2024 - 12:09
Un establiment familiar a la llera del riu Garona
Dimecres, 4 de desembre de 2024 - 11:33
Una tradició nadalenca que no és autòctona
Dimecres, 4 de desembre de 2024 - 05:30
Aquesta fruita és la pera
Dimarts, 3 de desembre de 2024 - 05:30
El bar Casi abaixa la persiana
Dilluns, 2 de desembre de 2024 - 15:26
Dilluns, 2 de desembre de 2024 - 05:30
Can Luc estrena el seu segon local a Barcelona
Diumenge, 1 de desembre de 2024 - 05:30
Les fires gastronòmiques de la setmana
Divendres, 29 de novembre de 2024 - 05:30
Es tracta d'un tipus de pa molt popular a Itàlia
Dijous, 28 de novembre de 2024 - 05:30
Moments i Xerta són els perjudicats de la gala
Dimecres, 27 de novembre de 2024 - 12:28
Els homes tornen a copsar una gala amb poc protagonisme femení
Dimecres, 27 de novembre de 2024 - 11:21
El xef Aitor López obté una estrella Michelin
Dimarts, 26 de novembre de 2024 - 22:19
Els xefs Germán Espinosa i Diego Mondragón guanyen una estrella Michelin
Dimarts, 26 de novembre de 2024 - 22:19
Els nous establiments de la Guia Michelin que han aconseguit la primera estrella
Dimarts, 26 de novembre de 2024 - 21:34
Així queda el mapa d’estrelles Michelin del 2025 a Catalunya
Dimarts, 26 de novembre de 2024 - 21:33
Un gran local en una zona de restauració
Dimarts, 26 de novembre de 2024 - 05:30
La millor manera de mantenir fresca la fruita
Dimarts, 26 de novembre de 2024 - 05:30