Passeig de Gourmets 2025: tornen les tapes d'estrella Michelin al Passeig de Gràcia
La fira celebra enguany la vuitena edició
Dijous, 20 de febrer de 2025 - 13:35
Oriol Foix Duaigües (Lleida, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 2023. Vaig iniciar-me al món de la gastronomia a la revista Cuina, on vaig cursar les pràctiques universitàries. Allí vaig descobrir la meva passió pel periodisme gastronòmic, un món que sempre m'ha interessat molt. Soc redactor a La Gourmeteria d'ElNacional.cat, on cada dia descobreixo als lectors el plaer més gran de la vida, el bon menjar.
MésLa fira celebra enguany la vuitena edició
Dijous, 20 de febrer de 2025 - 13:35
L'origen d'una tradició que dura fins a l'actualitat
Dijous, 20 de febrer de 2025 - 05:30
La llista Top 100 Coffee Shops n'inclou 2 de Barcelona
Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 10:26
La gala Macarfi des de dins
Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 10:02
Una categoria especial per als millors restaurants de l'Estat
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 21:30
Macarfi ha anunciat els premiats en la gala celebrada a la Sala La Paloma
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 21:30
Tenen un percentatge molt petit d'ametlla en comparació amb la resta d'ingredients
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30
Locals on gaudir de la millor oferta de gastronomia popular
Dissabte, 15 de febrer de 2025 - 05:30
Comprar bona verdura és el primer pas per a un bon àpat
Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30
El xamfrà més alegre de l'Eixample
Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30
Aliments de KM0 que creixen al costat de casa teva
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 9 de febrer de 2025 - 05:30
La guia s'alia amb el canal francès M6
Diumenge, 9 de febrer de 2025 - 05:30
2 locals de Barcelona i 1 de la Garrotxa completen el podi
Diumenge, 9 de febrer de 2025 - 05:30
Consells per escollir els millors plats precuinats
Dissabte, 8 de febrer de 2025 - 05:30
Gaudeix de les fires gastronòmiques de Catalunya
Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30
Una substància que ajuda a la recuperació muscular
Dijous, 6 de febrer de 2025 - 05:30
Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 13:38
Un tret especial del Cava
Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 05:30
Les previsions d'un prestigiós periodista inclouen l'èxit d'aquesta salsa
Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 05:30
Un tast de la Família Torres a la BWW
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 16:34
Catalunya es reafirma com a destinació gastronòmica de primer nivell
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 09:50
Cuina sofisticada i elaborada plena de sabors
Diumenge, 2 de febrer de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 2 de febrer de 2025 - 05:30
Dissabte, 1 de febrer de 2025 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 31 de gener de 2025 - 05:30
Les fires gastronòmiques del cap de setmana
Divendres, 31 de gener de 2025 - 05:30
Una fruita tan semblant a la mandarina que sovint la confons
Dijous, 30 de gener de 2025 - 05:30
Dijous, 30 de gener de 2025 - 05:30
Dimecres, 29 de gener de 2025 - 16:21
Un temple de la cuina de Ponent
Dimecres, 29 de gener de 2025 - 05:30
Dimecres, 29 de gener de 2025 - 05:30
Una hamburgueseria única al centre de Barcelona
Diumenge, 26 de gener de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 26 de gener de 2025 - 05:30
Diumenge, 26 de gener de 2025 - 05:30
Les fires gastronòmiques del cap de setmana
Divendres, 24 de gener de 2025 - 05:30
Propostes gastronòmiques més enllà del dinar i el sopar
Dijous, 23 de gener de 2025 - 05:30
Impureses en l'aspecte que afecten poc el sabor
Dimarts, 21 de gener de 2025 - 05:30