Rosa Molinero Trias

Rosa Molinero

Rosa Molinero Trias (1992). La gastronomia em crida als 13 anys i m'atrapa sense remei. Als 18 publico les meves primeres ressenyes de restaurants i als 22 acabo el grau en Humanitats i inicio una trajectòria com a escriptora del menjar i les seves perifèries en diversos formats: premsa escrita i digital, guió, publicitat, comunicació, assessoria, entre altres. Col·laboro amb ElNacional.cat, a la secció de la Gourmeteria, amb ressenyes de restaurants i bars de Barcelona. També col·laboro amb Comer La Vanguardia, Tapas Magazine, Bon Viveur Arrels. He escrit per El Comidista d'El País i NEO2. Vaig redactar el llibre Disfrutar 2014–2017 (Abalon Books), guanyador del Premi Nacional de Gastronomia en Comunicació 2021. Tenia una gata anomenada Bar, practico el ciclisme i ho ensumo tot.

Més
El restaurant que reivindica la cuina catalana i recorda a un famós polític

El restaurant que reivindica la cuina catalana i recorda a un famós polític

A l’edifici on hi va viure Francesc Cambó s’hi aixeca un bonic restaurant de cuina catalana

Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30

L’escudella que ve de lluny amb fideus artesans infinits i brou especiat

L’escudella que ve de lluny amb fideus artesans infinits i brou especiat

Pots triar com de fins, gruixuts i amples vols els fideus en aquest restaurant econòmic de l’Eixample

Diumenge, 15 de desembre de 2024 - 05:30

El restaurant al cor de Vic amb una cuina afectuosa i els millors vins escollits

El restaurant al cor de Vic amb una cuina afectuosa i els millors vins escollits

Un bar que és molt més que un bar

Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30

El restaurant de cuina catalana amb un fricandó canònic que és de somni

El restaurant de cuina catalana amb un fricandó canònic que és de somni

L'artífex de tot plegat és el cuiner Miguel Muñoz

Dijous, 5 de desembre de 2024 - 05:30

Tanca un restaurant mític de Tavertet després de 7 anys de cuina sensible

Tanca un restaurant mític de Tavertet després de 7 anys de cuina sensible

El cuiner Jordi Coromina acaba aquesta etapa a finals d’any amb ganes de començar-ne una de nova

Divendres, 29 de novembre de 2024 - 05:30

Un menú gallec casolà de 14 euros a la Sagrera

Un menú gallec casolà de 14 euros a la Sagrera

Caldo gallec i lacón, menges econòmiques per un migdia ràpid

Dilluns, 25 de novembre de 2024 - 05:30

El restaurant que combina amb finor dues de les millors cuines mediterrànies

El restaurant que combina amb finor dues de les millors cuines mediterrànies

La cuina libanesa no és només hummus i aquí ho demostren amb escreix

Dijous, 21 de novembre de 2024 - 05:30

Per què un entrepà mediocre ha triomfat arreu del món

Per què un entrepà mediocre ha triomfat arreu del món

Una reflexió sobre el Club Sandwich

Diumenge, 17 de novembre de 2024 - 05:30

El restaurant que omple el Clot del gust de Roma i Sardenya

El restaurant que omple el Clot del gust de Roma i Sardenya

Un plat simbòlic amb IGP per transportar-nos a Sardenya

Diumenge, 10 de novembre de 2024 - 05:30

Una pizza vallesana que bé es mereix un pelegrinatge fora de Barcelona

Una pizza vallesana que bé es mereix un pelegrinatge fora de Barcelona

Trobar bona pizza un cop fora de Barcelona és una tasca difícil

Diumenge, 3 de novembre de 2024 - 05:30

Un restaurant de la Barceloneta experimental i engrescador

Un restaurant de la Barceloneta experimental i engrescador

Un petit racó del barri amb uns plats deliciosos

Dilluns, 28 d'octubre de 2024 - 05:30

El punt de trobada per als gastrònoms curiosos de la cuina explosiva i autèntica

El punt de trobada per als gastrònoms curiosos de la cuina explosiva i autèntica

Dijous, 24 d'octubre de 2024 - 05:30

La importància del cafè: per què no n'hi ha de bona qualitat als restaurants?

La importància del cafè: per què no n'hi ha de bona qualitat als restaurants?

Diumenge, 20 d'octubre de 2024 - 05:30

Una bodega monumental en una zona estratègica entre Gràcia i l’Eixample

Una bodega monumental en una zona estratègica entre Gràcia i l’Eixample

El temple on beuen els amants del vi

Dilluns, 14 d'octubre de 2024 - 05:30

Una taverna japonesa davant del mercat de Santa Caterina

Una taverna japonesa davant del mercat de Santa Caterina

Neix de l’amalgama entre Barcelona i Tòquio

Dijous, 10 d'octubre de 2024 - 05:30

El restaurant del Coll del Carmel amb una brutal i refinada cuina italiana

El restaurant del Coll del Carmel amb una brutal i refinada cuina italiana

No s'entén com encara la guia vermella no li ha atorgat cap estrella Michelin

Diumenge, 6 d'octubre de 2024 - 05:30

Un restaurant xinès especialitzat en street food de Shanghai i Hong Kong

Un restaurant xinès especialitzat en street food de Shanghai i Hong Kong

Cal donar gràcies per l’existència d'aquest establiment

Dilluns, 30 de setembre de 2024 - 05:30

Una experiència a un restaurant de luxe inspirada en els viatges de Marco Polo

Una experiència a un restaurant de luxe inspirada en els viatges de Marco Polo

La taula privada del xef amb vista a la cuina i un menú exclusiu

Dijous, 26 de setembre de 2024 - 05:30

L’esplèndid bistrot català al cor de Sant Gervasi que és un valor segur

L’esplèndid bistrot català al cor de Sant Gervasi que és un valor segur

La cuina catalana tradicional i afinada comparteix protagonisme amb el vi

Diumenge, 22 de setembre de 2024 - 05:30

Un restaurant que és una festa a tocar de la Diagonal

Un restaurant que és una festa a tocar de la Diagonal

El millor de la cuina catalana i la francesa es concentra en aquesta sala amb molt d’amor pel vi

Dimarts, 17 de setembre de 2024 - 05:30

Un temple del xup-xup i l’esmorzar de forquilla

Un temple del xup-xup i l’esmorzar de forquilla

Contra l'auge del brunch, guisats de sempre i plats tradicionals

Dimecres, 11 de setembre de 2024 - 05:30

Un arròs viatjat a la platja de Sitges

Un arròs viatjat a la platja de Sitges

Un menú fix i econòmic que fa estiu tot l’any

Diumenge, 8 de setembre de 2024 - 05:30

El restaurant xinès on menjar com Mao Zedong

El restaurant xinès on menjar com Mao Zedong

La cuina de Hunan és rara a casa nostra, però molt mengívola

Dimecres, 28 d'agost de 2024 - 05:30

Per què molta gent no suporta menjar sola?

Per què molta gent no suporta menjar sola?

Hi ha persones a qui no els agrada anar soles a un restaurant

Diumenge, 25 d'agost de 2024 - 05:30

El local d’empanades gallegues que ho està petant a Gràcia

El local d’empanades gallegues que ho està petant a Gràcia

Producte boníssim i de qualitat

Dimecres, 21 d'agost de 2024 - 05:30

Un restaurant a tocar de la Ciutadella que és un crit al Mediterrani

Un restaurant a tocar de la Ciutadella que és un crit al Mediterrani

La mà italiana del cuiner Andrea di Benedictis es fa notar en uns plats notables

Dijous, 15 d'agost de 2024 - 05:30

El restaurant que és l'orgull del Moianès des de fa cinc segles

El restaurant que és l'orgull del Moianès des de fa cinc segles

Una casa de menjars amb la gastronomia de sempre més necessària que mai

Diumenge, 11 d'agost de 2024 - 05:30

El club d’entrepans d’inspiració estatunidenca per a tots els gustos

El club d’entrepans d’inspiració estatunidenca per a tots els gustos

Als EUA són autèntics mestres de fer arribar l’entrepà a la categoria d’àpat

Dijous, 1 d'agost de 2024 - 05:30

El restaurant que homenatja la cuina catalana i que meravella els millors cuiners del país

El restaurant que homenatja la cuina catalana i que meravella els millors cuiners del país

Diumenge, 28 de juliol de 2024 - 05:30

'Cheat day' o per què la infidelitat gastronòmica està de moda

'Cheat day' o per què la infidelitat gastronòmica està de moda

La cultura del fet d'estar prim i el fer molt exercici s’ha unit al fet que ara tots hem d’estar musculosos i forts

Dilluns, 22 de juliol de 2024 - 05:30

La porta a l’infern més deliciós és a un restaurant de l’Eixample

La porta a l’infern més deliciós és a un restaurant de l’Eixample

Carnívors i vegetarians, un restaurant de tots els colors a altes temperatures

Dijous, 18 de juliol de 2024 - 05:30

Un santuari al foc que ha posat tota la carn, el peix i la verdura a la brasa

Un santuari al foc que ha posat tota la carn, el peix i la verdura a la brasa

Un rostidor contemporani i espectacular a la ciutat

Diumenge, 14 de juliol de 2024 - 05:30

La cocteleria de Gràcia que sedueix els veïns amb copes fresques i equilibrades

La cocteleria de Gràcia que sedueix els veïns amb copes fresques i equilibrades

Un total de 27 còctels, amb una oferta lleugera, diversa i amable

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30

Els malnoms als restaurants: per què n'hi ha amb insults per nom?

Els malnoms als restaurants: per què n'hi ha amb insults per nom?

Qui vol anar al bar Llardós o al restaurant Salmó Nel·la?

Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30

Una nova barra japonesa que ens farà escapar de la pressa i l’estrès

Una nova barra japonesa que ens farà escapar de la pressa i l’estrès

Un restaurant que obre portes demà

Diumenge, 30 de juny de 2024 - 05:30

La fórmula francesa, senzilla, ràpida i barata que mai no falla al migdia

La fórmula francesa, senzilla, ràpida i barata que mai no falla al migdia

Un excel·lent menú de migdia de 14 euros al bell mig de l'Eixample

Dimecres, 26 de juny de 2024 - 05:30

La cafeteria amb més caliu de Copenhaguen és d’un català

La cafeteria amb més caliu de Copenhaguen és d’un català

En Nacho Jodar regenta una cafeteria danesa des de fa un any i es desmarca com una de les millors de la ciutat

Dijous, 20 de juny de 2024 - 05:30

El cas de la crítica gastronòmica que va fer enfadar un cuiner

El cas de la crítica gastronòmica que va fer enfadar un cuiner

S’ha d’estimar la cuina, el cinema, la dansa, per tal que sorgeixi una crítica veritable

Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30

Un menú de migdia bo, bonic, barat i ràpid al cor del Raval

Un menú de migdia bo, bonic, barat i ràpid al cor del Raval

Un exemple de bar amb ànima

Dijous, 6 de juny de 2024 - 05:30

La capsa japonesa que fa de plat únic en un xamfrà de l’Eixample

La capsa japonesa que fa de plat únic en un xamfrà de l’Eixample

Menges japoneses que fan sentir com a part de l’anime que la generació dels 90 van consumir a tort i a dret

Dilluns, 3 de juny de 2024 - 05:30