El restaurant que combina amb finor dues de les millors cuines mediterrànies
La cuina libanesa no és només hummus i aquí ho demostren amb escreix
Dijous, 21 de novembre de 2024 - 05:30
Rosa Molinero Trias (1992). La gastronomia em crida als 13 anys i m'atrapa sense remei. Als 18 publico les meves primeres ressenyes de restaurants i als 22 acabo el grau en Humanitats i inicio una trajectòria com a escriptora del menjar i les seves perifèries en diversos formats: premsa escrita i digital, guió, publicitat, comunicació, assessoria, entre altres. Col·laboro amb ElNacional.cat, a la secció de la Gourmeteria, amb ressenyes de restaurants i bars de Barcelona. També col·laboro amb Comer La Vanguardia, Tapas Magazine, Bon Viveur o Arrels. He escrit per El Comidista d'El País i NEO2. Vaig redactar el llibre Disfrutar 2014–2017 (Abalon Books), guanyador del Premi Nacional de Gastronomia en Comunicació 2021. Tenia una gata anomenada Bar, practico el ciclisme i ho ensumo tot.
MésLa cuina libanesa no és només hummus i aquí ho demostren amb escreix
Dijous, 21 de novembre de 2024 - 05:30
Una reflexió sobre el Club Sandwich
Diumenge, 17 de novembre de 2024 - 05:30
Un plat simbòlic amb IGP per transportar-nos a Sardenya
Diumenge, 10 de novembre de 2024 - 05:30
Trobar bona pizza un cop fora de Barcelona és una tasca difícil
Diumenge, 3 de novembre de 2024 - 05:30
Un petit racó del barri amb uns plats deliciosos
Dilluns, 28 d'octubre de 2024 - 05:30
Dijous, 24 d'octubre de 2024 - 05:30
Diumenge, 20 d'octubre de 2024 - 05:30
El temple on beuen els amants del vi
Dilluns, 14 d'octubre de 2024 - 05:30
Neix de l’amalgama entre Barcelona i Tòquio
Dijous, 10 d'octubre de 2024 - 05:30
No s'entén com encara la guia vermella no li ha atorgat cap estrella Michelin
Diumenge, 6 d'octubre de 2024 - 05:30
Cal donar gràcies per l’existència d'aquest establiment
Dilluns, 30 de setembre de 2024 - 05:30
La taula privada del xef amb vista a la cuina i un menú exclusiu
Dijous, 26 de setembre de 2024 - 05:30
La cuina catalana tradicional i afinada comparteix protagonisme amb el vi
Diumenge, 22 de setembre de 2024 - 05:30
El millor de la cuina catalana i la francesa es concentra en aquesta sala amb molt d’amor pel vi
Dimarts, 17 de setembre de 2024 - 05:30
Contra l'auge del brunch, guisats de sempre i plats tradicionals
Dimecres, 11 de setembre de 2024 - 05:30
Un menú fix i econòmic que fa estiu tot l’any
Diumenge, 8 de setembre de 2024 - 05:30
La cuina de Hunan és rara a casa nostra, però molt mengívola
Dimecres, 28 d'agost de 2024 - 05:30
Hi ha persones a qui no els agrada anar soles a un restaurant
Diumenge, 25 d'agost de 2024 - 05:30
Producte boníssim i de qualitat
Dimecres, 21 d'agost de 2024 - 05:30
La mà italiana del cuiner Andrea di Benedictis es fa notar en uns plats notables
Dijous, 15 d'agost de 2024 - 05:30
Una casa de menjars amb la gastronomia de sempre més necessària que mai
Diumenge, 11 d'agost de 2024 - 05:30
Als EUA són autèntics mestres de fer arribar l’entrepà a la categoria d’àpat
Dijous, 1 d'agost de 2024 - 05:30
Diumenge, 28 de juliol de 2024 - 05:30
La cultura del fet d'estar prim i el fer molt exercici s’ha unit al fet que ara tots hem d’estar musculosos i forts
Dilluns, 22 de juliol de 2024 - 05:30
Carnívors i vegetarians, un restaurant de tots els colors a altes temperatures
Dijous, 18 de juliol de 2024 - 05:30
Un rostidor contemporani i espectacular a la ciutat
Diumenge, 14 de juliol de 2024 - 05:30
Un total de 27 còctels, amb una oferta lleugera, diversa i amable
Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30
Qui vol anar al bar Llardós o al restaurant Salmó Nel·la?
Dijous, 4 de juliol de 2024 - 05:30
Un restaurant que obre portes demà
Diumenge, 30 de juny de 2024 - 05:30
Un excel·lent menú de migdia de 14 euros al bell mig de l'Eixample
Dimecres, 26 de juny de 2024 - 05:30
En Nacho Jodar regenta una cafeteria danesa des de fa un any i es desmarca com una de les millors de la ciutat
Dijous, 20 de juny de 2024 - 05:30
S’ha d’estimar la cuina, el cinema, la dansa, per tal que sorgeixi una crítica veritable
Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30
Un exemple de bar amb ànima
Dijous, 6 de juny de 2024 - 05:30
Menges japoneses que fan sentir com a part de l’anime que la generació dels 90 van consumir a tort i a dret
Dilluns, 3 de juny de 2024 - 05:30
Tacos i makis en una carta poc nostrada, però amb una tria ben feta
Dijous, 23 de maig de 2024 - 05:30
O per què seguim menjant peix contaminat
Dilluns, 20 de maig de 2024 - 05:30
Posa’t a les mans dels cuiners per menjar el millor producte que hi ha al mercat aquell dia
Diumenge, 19 de maig de 2024 - 05:30
Menjar una tria d'aquí i d'allà a una bodega que no és una bodega
Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30
De llenties amb gamba i cansalada i la millor fritura de bacallà de la ciutat
Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30