Cuina casolana, senzilla i econòmica al Mercat del Ninot
Les mil truites al cor de l'Eixample
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30
Rosa Molinero Trias (1992). La gastronomia em crida als 13 anys i m'atrapa sense remei. Als 18 publico les meves primeres ressenyes de restaurants i als 22 acabo el grau en Humanitats i inicio una trajectòria com a escriptora del menjar i les seves perifèries en diversos formats: premsa escrita i digital, guió, publicitat, comunicació, assessoria, entre altres. Col·laboro amb ElNacional.cat, a la secció de la Gourmeteria, amb ressenyes de restaurants i bars de Barcelona. També col·laboro amb Comer La Vanguardia, Tapas Magazine, Bon Viveur o Arrels. He escrit per El Comidista d'El País i NEO2. Vaig redactar el llibre Disfrutar 2014–2017 (Abalon Books), guanyador del Premi Nacional de Gastronomia en Comunicació 2021. Tenia una gata anomenada Bar, practico el ciclisme i ho ensumo tot.
MésLes mil truites al cor de l'Eixample
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30
Interpretar la persona i dir-li les coses adequades per fer-la sentir a gust
Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30
Intel·ligència, traça i professionalitat en una cuina d’alçada amb una mirada gallega
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
Plats icònics per mantenir forta la pròpia cultura gastronòmica
Dissabte, 8 de març de 2025 - 05:30
Una barra mediterrània que s’inspira en el Japó
Dilluns, 3 de març de 2025 - 05:30
Per què a l'hostaleria es paga després de l'àpat?
Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 05:30
El secret més ben guardat de la cuina nipona a Barcelona
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30
Cuina de tall afrancesat i nòrdic
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30
Un clàssic del menjar ràpid que inclou una recepta molt catalana
Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30
Peix òptim a la brasa amb unes vistes perfectes del port
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30
El cuiner Joan Vallès demostra que la tradició pot tractar-se amb elegància
Dijous, 30 de gener de 2025 - 05:30
A la carta només hi ha un plat de pasta perquè la cuina italiana és molt més que això
Dimarts, 28 de gener de 2025 - 05:30
Producte i estil a un local mític de la ciutat
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Faci fred o calor, començar l'àpat amb una crema o una sopa fa que un es disposi d'una altra manera
Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30
Saber fer, producte i tradició en aquest bar familiar davant de la platja
Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30
El secret més ben guardat de tota la ciutat és en aquesta cantonada del barri de pescadors
Dijous, 2 de gener de 2025 - 05:30
Si us plau, ja n’hi ha prou de repetir-nos
Diumenge, 29 de desembre de 2024 - 05:30
La botiga de queviures centenària que es convertí per oferir menjar i beure excel·lent
Dilluns, 23 de desembre de 2024 - 05:30
A l’edifici on hi va viure Francesc Cambó s’hi aixeca un bonic restaurant de cuina catalana
Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30
Pots triar com de fins, gruixuts i amples vols els fideus en aquest restaurant econòmic de l’Eixample
Diumenge, 15 de desembre de 2024 - 05:30
Un bar que és molt més que un bar
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30
L'artífex de tot plegat és el cuiner Miguel Muñoz
Dijous, 5 de desembre de 2024 - 05:30
El cuiner Jordi Coromina acaba aquesta etapa a finals d’any amb ganes de començar-ne una de nova
Divendres, 29 de novembre de 2024 - 05:30
Caldo gallec i lacón, menges econòmiques per un migdia ràpid
Dilluns, 25 de novembre de 2024 - 05:30
La cuina libanesa no és només hummus i aquí ho demostren amb escreix
Dijous, 21 de novembre de 2024 - 05:30
Una reflexió sobre el Club Sandwich
Diumenge, 17 de novembre de 2024 - 05:30
Un plat simbòlic amb IGP per transportar-nos a Sardenya
Diumenge, 10 de novembre de 2024 - 05:30
Trobar bona pizza un cop fora de Barcelona és una tasca difícil
Diumenge, 3 de novembre de 2024 - 05:30
Un petit racó del barri amb uns plats deliciosos
Dilluns, 28 d'octubre de 2024 - 05:30
Dijous, 24 d'octubre de 2024 - 05:30
Diumenge, 20 d'octubre de 2024 - 05:30
El temple on beuen els amants del vi
Dilluns, 14 d'octubre de 2024 - 05:30
Neix de l’amalgama entre Barcelona i Tòquio
Dijous, 10 d'octubre de 2024 - 05:30
No s'entén com encara la guia vermella no li ha atorgat cap estrella Michelin
Diumenge, 6 d'octubre de 2024 - 05:30
Cal donar gràcies per l’existència d'aquest establiment
Dilluns, 30 de setembre de 2024 - 05:30
La taula privada del xef amb vista a la cuina i un menú exclusiu
Dijous, 26 de setembre de 2024 - 05:30
La cuina catalana tradicional i afinada comparteix protagonisme amb el vi
Diumenge, 22 de setembre de 2024 - 05:30
El millor de la cuina catalana i la francesa es concentra en aquesta sala amb molt d’amor pel vi
Dimarts, 17 de setembre de 2024 - 05:30
Contra l'auge del brunch, guisats de sempre i plats tradicionals
Dimecres, 11 de setembre de 2024 - 05:30