Víctor Antich

Víctor Antich

De la Seu d'Urgell, collita del 1965. Amb formació de forner i un passat en la tribu mod catalana. Vinc de pares llibreters i des de sempre he estat molt vinculat al món de la cultura, vaig formar part, durant un bon grapat d'anys, de l'equip del Gran Teatre del Liceu. Actualment, soc el coordinador editorial de La Gourmeteria, la secció gastronòmica d'ElNacional.cat, on també em trobareu escrivint i descobrint-vos alguns dels millors restaurants del país. També col·laboro amb la Fundació Fluidra, una fundació dedicada a projectes de piscina social.

Més
Una bodega amb història a tocar del mercat de Sants on esmorzar divinament i fer l’aperitiu

Una bodega amb història a tocar del mercat de Sants on esmorzar divinament i fer l’aperitiu

Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30

Així és el restaurant preferit de molts barcelonins amb rebost al mercat de Sant Antoni

Així és el restaurant preferit de molts barcelonins amb rebost al mercat de Sant Antoni

Dissabte, 15 de febrer de 2025 - 05:30

El bar més antic de Sant Andreu no és el Versalles: 110 anys sent història viva del barri

El bar més antic de Sant Andreu no és el Versalles: 110 anys sent història viva del barri

Dimecres, 12 de febrer de 2025 - 05:30

El bar de sempre que alegra els veïns de Sant Antoni amb la seva cuina tradicional i bé de preu

El bar de sempre que alegra els veïns de Sant Antoni amb la seva cuina tradicional i bé de preu

Dissabte, 8 de febrer de 2025 - 05:30

El restaurant que trenca amb els tòpics i brilla amb llum pròpia al barri de Sant Antoni

El restaurant que trenca amb els tòpics i brilla amb llum pròpia al barri de Sant Antoni

Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 05:30

Un tresor amagat al mig de Ciutat Vella amb un menú de degustació imparable

Un tresor amagat al mig de Ciutat Vella amb un menú de degustació imparable

Dissabte, 1 de febrer de 2025 - 05:30

El restaurant més aclamat de Barcelona a punt de complir vint anys amb la seva cuina jove i atractiva

El restaurant més aclamat de Barcelona a punt de complir vint anys amb la seva cuina jove i atractiva

Dissabte, 25 de gener de 2025 - 05:30

Reobre per sorpresa la centenària bodega del Poblenou que tenia un lloro que cridava als borratxos

Reobre per sorpresa la centenària bodega del Poblenou que tenia un lloro que cridava als borratxos

Dimecres, 22 de gener de 2025 - 05:30

El restaurant d'alta cuina amb un preu raonable al passatge gastronòmic per excel·lència de Barcelona

El restaurant d'alta cuina amb un preu raonable al passatge gastronòmic per excel·lència de Barcelona

Dissabte, 18 de gener de 2025 - 05:30

El bar de tota la vida on fer els millors esmorzars de forquilla al Poblenou el cap de setmana

El bar de tota la vida on fer els millors esmorzars de forquilla al Poblenou el cap de setmana

Dimecres, 15 de gener de 2025 - 05:30

El restaurant amb la cuina més desitjada continua estant en aquest petit passatge de l’Eixample

El restaurant amb la cuina més desitjada continua estant en aquest petit passatge de l’Eixample

Dissabte, 11 de gener de 2025 - 05:30

Tanca l'Hostal Vell, tot un referent de la cuina de muntanya a l'Alt Urgell i a tocar d’Andorra

Tanca l'Hostal Vell, tot un referent de la cuina de muntanya a l'Alt Urgell i a tocar d’Andorra

Dissabte, 4 de gener de 2025 - 05:30

pastilla video
Germans Torres: “Creiem que ara estem en un moment per sobre de les estrelles”

Germans Torres: “Creiem que ara estem en un moment per sobre de les estrelles”

Conversem amb Sergio i Javier Torres

Diumenge, 22 de desembre de 2024 - 05:30

El bar de Gràcia de tota la vida que els veïns del barri adoren pel menú de migdia

El bar de Gràcia de tota la vida que els veïns del barri adoren pel menú de migdia

Dissabte, 21 de desembre de 2024 - 05:30

El restaurant de Ciutat Vella per gaudir en família, brasa, brasa i més brasa

El restaurant de Ciutat Vella per gaudir en família, brasa, brasa i més brasa

Dissabte, 14 de desembre de 2024 - 05:30

El bar Gelida obre per sorpresa un nou bar per trencar-ho tot amb la mateixa cuina de sempre

El bar Gelida obre per sorpresa un nou bar per trencar-ho tot amb la mateixa cuina de sempre

Divendres, 13 de desembre de 2024 - 09:15

Quina és la beguda alcohòlica més consumida? Les tendències del vi, la cervesa i els licors

Quina és la beguda alcohòlica més consumida? Les tendències del vi, la cervesa i els licors

Les dades sobre consum d'alcohol a l'Estat

Dimarts, 10 de desembre de 2024 - 10:34

Un restaurant sense cartell ni carta amb el millor marisc del Born i mig segle d'història

Un restaurant sense cartell ni carta amb el millor marisc del Born i mig segle d'història

Dissabte, 7 de desembre de 2024 - 05:30

El nou restaurant de les Corts que està triomfant  entre els veïns amb la seva cuina catalana

El nou restaurant de les Corts que està triomfant entre els veïns amb la seva cuina catalana

Dimecres, 4 de desembre de 2024 - 05:30

El petit restaurant de la Cerdanya on fer parada i fonda aquests dies festius

El petit restaurant de la Cerdanya on fer parada i fonda aquests dies festius

Dimarts, 3 de desembre de 2024 - 14:02

El restaurant de cuina tradicional catalana, tot un clàssic a Barcelona, que et farà plorar d’alegria

El restaurant de cuina tradicional catalana, tot un clàssic a Barcelona, que et farà plorar d’alegria

Dissabte, 30 de novembre de 2024 - 05:30

El restaurant català que enamora Woody Allen sempre que visita Barcelona

El restaurant català que enamora Woody Allen sempre que visita Barcelona

Cuina tradicional, però revisada, amb un receptari català de la Mediterrània amb influències italianes i franceses

Dijous, 28 de novembre de 2024 - 13:23

El millor Pa de Pagès Català del 2024 el fan en aquest forn de Barcelona

El millor Pa de Pagès Català del 2024 el fan en aquest forn de Barcelona

Dimarts, 26 de novembre de 2024 - 12:00

El restaurant de Castellar del Vallès que fa mig segle que alegra la comarca amb la seva cuina tradicional

El restaurant de Castellar del Vallès que fa mig segle que alegra la comarca amb la seva cuina tradicional

Dissabte, 23 de novembre de 2024 - 05:30

El nou restaurant de Lleida que està revolucionant la ciutat sencera amb la seva cuina tremendament jove

El nou restaurant de Lleida que està revolucionant la ciutat sencera amb la seva cuina tremendament jove

Dimecres, 20 de novembre de 2024 - 05:30

El restaurant llegendari de Barcelona on la cuina clàssica comparteix carta amb la més contemporània

El restaurant llegendari de Barcelona on la cuina clàssica comparteix carta amb la més contemporània

Dissabte, 16 de novembre de 2024 - 05:30

Ferran Adrià il·lustra el catàleg més ambiciós de Vila Viniteca

Ferran Adrià il·lustra el catàleg més ambiciós de Vila Viniteca

Dimecres, 13 de novembre de 2024 - 05:30

La bodega més coneguda de Barcelona és desitjada per les seves anxoves i el seu emplaçament màgic

La bodega més coneguda de Barcelona és desitjada per les seves anxoves i el seu emplaçament màgic

Dissabte, 9 de novembre de 2024 - 05:30

Una joia amagada a Barcelona amb el millor menú de migdia i uns esmorzars apoteòsics

Una joia amagada a Barcelona amb el millor menú de migdia i uns esmorzars apoteòsics

Dimecres, 6 de novembre de 2024 - 05:30

La cuina tradicional catalana està de moda al barri de Sant Antoni i a molt bon preu

La cuina tradicional catalana està de moda al barri de Sant Antoni i a molt bon preu

Dissabte, 2 de novembre de 2024 - 05:30

Arrenca la temporada de caça amb els restaurants farcits de receptes tradicionals i agosarades

Arrenca la temporada de caça amb els restaurants farcits de receptes tradicionals i agosarades

Dimecres, 30 d'octubre de 2024 - 05:30

La bodega de Gràcia que serveix el millor menú del barri i uns calamars a la romana espectaculars

La bodega de Gràcia que serveix el millor menú del barri i uns calamars a la romana espectaculars

Dissabte, 26 d'octubre de 2024 - 05:30

La bodega del Raval que manté la clientela de tota la vida a base d’anxoves i bon pernil

La bodega del Raval que manté la clientela de tota la vida a base d’anxoves i bon pernil

Dimecres, 23 d'octubre de 2024 - 05:30

La temptadora taverna de l’Eixample que fascina amb la seva cuina basca i els seus pintxos

La temptadora taverna de l’Eixample que fascina amb la seva cuina basca i els seus pintxos

Dissabte, 19 d'octubre de 2024 - 05:30

El restaurant centenari de Castellbisbal que és un referent de la cuina tradicional catalana

El restaurant centenari de Castellbisbal que és un referent de la cuina tradicional catalana

Dimecres, 16 d'octubre de 2024 - 05:30

La bodega de Sants que agita el barri sencer amb els seus esmorzars de forquilla i un gran menú de migdia

La bodega de Sants que agita el barri sencer amb els seus esmorzars de forquilla i un gran menú de migdia

Dissabte, 12 d'octubre de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant Moments celebra orgullós 15 anys d’èxits amb Carme Ruscalleda i Raül Balam

El restaurant Moments celebra orgullós 15 anys d’èxits amb Carme Ruscalleda i Raül Balam

Dimecres, 9 d'octubre de 2024 - 05:30

La bodega més autèntica del Poble-sec és aclamada per les seves tapes exclusives

La bodega més autèntica del Poble-sec és aclamada per les seves tapes exclusives

Dissabte, 5 d'octubre de 2024 - 05:30

Tres bodegues de culte en mig quilòmetre quadrat: el cercle màgic de Gràcia on gaudir del bon beure

Tres bodegues de culte en mig quilòmetre quadrat: el cercle màgic de Gràcia on gaudir del bon beure

Dijous, 3 d'octubre de 2024 - 05:30

El restaurant de la bona gent que és un somni fet realitat al bell mig de l’Eixample

El restaurant de la bona gent que és un somni fet realitat al bell mig de l’Eixample

Dissabte, 28 de setembre de 2024 - 05:30