Convidar a sopar Meg Ryan i fer un brindis en record de Nora Ephron
Què més li pots demanar, a un àpat?
Dimarts, 26 de setembre de 2023 - 05:30
Sant Boi de Llobregat, 1990. He publicat a mitjans com El Periódico, CCCB Lab o Time Out, on he escrit ficcions breus. Sota el malnom de Víctor Parkas vaig signar peces per a Tentaciones d’El País i per a PlayGround Magazine, on vaig formar part de l’equip de Cultura del 2016 al 2019. Víctor Parkas també va signar el llibre de relats Game Boy (Caballo de Troya) i va participar en les antologies Una risa nueva (Lengua de Trapo) i Ya no recuerdo qué quería ser de mayor (Temas de Hoy). Visc a l'Hospitalet de Llobregat amb la meva parella i els meus dos fills. Del 2020 ençà escric únicament en català. Pont aeri (Empúries) és la meva primera novel·la. A ElNacional.cat m'hi trobareu parlant "Entre Copes", a la secció de La Gourmeteria.
MésQuè més li pots demanar, a un àpat?
Dimarts, 26 de setembre de 2023 - 05:30
Dilluns, 18 de setembre de 2023 - 05:30
Dimecres, 2 d'agost de 2023 - 05:30
Dimecres, 26 de juliol de 2023 - 05:30
Dimecres, 5 de juliol de 2023 - 05:30
Dimecres, 28 de juny de 2023 - 05:30
Dimecres, 21 de juny de 2023 - 05:30
‘El meu jo gastronòmic’, ‘Els misteris de la cuina dels Kamogawa’ i ‘Canalles’ són el menú literari que proposem per al juny
Dilluns, 12 de juny de 2023 - 05:30
Dimarts, 6 de juny de 2023 - 05:30
Entre glops de vi i orxata, conversem amb un dels escriptors en llengua asturiana amb més projecció
Dimecres, 24 de maig de 2023 - 05:30
Tothom (excepte Morgan Freeman) està parlant dels mems de Xavi 'Noriguis' Bach
Dimecres, 17 de maig de 2023 - 05:30
‘Aliment’ i ‘Alcohols’ són els dos darrers llibres de Martí Sales, escriptor, cantant i cuiner (per amor)
Dimarts, 9 de maig de 2023 - 05:30
Una conversa amb l'autor 'Covarda, vella, tan salvatge', un llibre on un bar de poble esdevé un personatge més
Dimarts, 2 de maig de 2023 - 05:30
Una conversa sobre beure, menjar i molt més amb l'autor de 'La perplexitat', un llibre a cavall entre les memòries i l'assaig
Dimarts, 18 d'abril de 2023 - 05:50
Una conversa sobre beure, menjar i escriure amb l'autora de la biografia rodorediana 'Al mig de la vida, jo'
Dimarts, 11 d'abril de 2023 - 05:30
Una conversa sobre beure, menjar i escriure amb l'autora de 'Dietari sentimental'
Dimarts, 21 de març de 2023 - 05:30
Deu anys després d'inaugurar-se, el Pepa Tomate del barri de Gràcia encara aguanta la torxa amb fermesa i ben amunt
Dilluns, 6 de març de 2023 - 05:30
Dimarts, 21 de febrer de 2023 - 05:30
‘No soc un dels vostres’ reivindica la figura d’Àlex Montiel en el que ja és un dels llibres gastronòmics de la temporada
Dilluns, 20 de febrer de 2023 - 05:30
'Per què no repensem el canibalisme?' és un assaig sobre com menjar-nos entre nosaltres que podria salvar el planeta
Dimarts, 7 de febrer de 2023 - 05:30
Una proposta suculenta i atrevida que desdibuixa la línia entre el plat vegà i el trampantull
Dimarts, 24 de gener de 2023 - 05:30
A 'Partint de Zadar', Artur Garcia Fuster recull la seva experiència com a professor de català en una universitat croata
Dilluns, 9 de gener de 2023 - 05:30
Aquesta setmana fa trenta anys que l'actor, en les seves hores més baixes, va visitar Oviedo per boxejar contra Terry Jessmer
Dilluns, 12 de desembre de 2022 - 05:30
Spoiler: el llibre és ‘Dràcula’
Dilluns, 28 de novembre de 2022 - 05:30
Doblatges malmesos, robots gegants i programes de descàrrega d'antes
Dilluns, 14 de novembre de 2022 - 05:30
La Segona Perifèria publica ‘Periodisme de contacte’, un recull d’articles amb el bo i millor del tarragoní Miquel Bonet
Dilluns, 31 d'octubre de 2022 - 05:30
TV3, llengua, desig i criaturam, a boca de canó
Dilluns, 17 d'octubre de 2022 - 05:30