Avui el restaurant Caelis, de la mà del seu xef Romain Fornell, ens convida a tastar una deliciosa crema per combinar amb magdalenes: la crema de mantega. Gràcies als pastissers Rocío Parejo i Eddi Arteaga, descobrirem els secrets i passos necessaris per elaborar aquestes postres boníssimes.
Esteu cansats de les típiques magdalenes? No us preocupeu, aquí teniu una recepta d'una crema que s'ha posat molt de moda en els últims anys, ideal per donar un toc cremós a les vostres magdalenes preferides. Els americans li diuen butter cream i ha tingut molt d'èxit en tot tipus de pastisseria. Us ho perdreu? Aquesta crema també es pot afegir a tota mena de pastissos, com el de pastanaga, el de xocolata, o el que més us agradi.
Ingredients:
- 125 g clares d'ou (temperatura ambient)
- 100 g sucre
- 25 g sucre (per afegir en dues tandes)
- 50 g aigua
- 250 g mantega pomada
- El suc de mitja llimona
- 1 cullerada de Gran Manier o Cointreau