De la mà del xef Romain Fornell, del restaurant Caelis, ens arriba aquesta setmana una recepta d'unes postres que sorprenen perquè són fàcils i d'una qualitat espectacular: quadrats de pasta fullada i pera.
Què tenen d'especial aquestes postres? És ben senzill, la base és cuidar molt les peres, respectant la forma quan la tallem. Per acompanyar-les farem un almívar amb aigua, sucre i brandi, i les bullirem durant 10 min. Per altra banda ajuntarem la mantega amb l'ametlla i la xocolata picada, i tot seguit emplenarem les peres. Per acabar tallem làmines d'1 centímetre aproximadament de pasta fullada i anirem embolicant la pera. Un cop de forn i ja ho tindrem a punt!
Ingredients per a dues persones:
- 2 peres
- 100 g sucre
- Una cullerada d'aigua
- 15 ml brandi
- 1 branca de canyella
- 1 làmina de pasta fullada
- 10 g mantega
- 10 g ametlla granet torrada
- 10 g xocolata picada (la que més ens agradi)
- 1 ou batut per pintar
- 30 g sucre