COYA, la cadena de restaurants de cuina peruana amb seu en diverses ciutats d'Europa i l'Orient Mitjà, tanca l'any amb un "Amics de COYA" molt especial, el qual estarà protagonitzat per Javier de las Muelas, de Dry Martini i Gimlet. La trobada entre De Las Muelas i Carlos Pérez, Bar Mànager de COYA Barcelona, tindrà lloc el 19 de novembre a les 20 hores a l'emblemàtic Pisco Bar de la cadena de restaurants de gastronomia Nikkei.
Una trobada especial
Durant la jornada, l'equip de Dry Martini i COYA Barcelona, prepararan conjuntament quatre còctels, creats únicament i exclusivament per a la tercera edició d'Amics de COYA Barcelona, l'última d'aquest any 2024. L'entrada serà lliure i gratuïta. Els còctels, dissenyats per Javier de las Muelas i el seu equip, es podran tastar i gaudir alhora que ambdós Bar Mànagers de les dues cases els explicaran i prepararan in situ.
Des del còctel Origami amb gingebre, vodka, wasabi, llimona i xarop de canya; el còctel Under the Sun amb London Dry Gin, xarop de mandarina, suc de llimona i gingebre; el còctel Un Millón de Primaveras amb Mescal, yuzu, limocello, llima, licor de xipotle fumat, llimona; al còctel sense alcohol Spring Julep, amb fulles de menta, angostura, llimona, sucre, cordial de llima i tònica Schweppes.
L'entrada serà lliure i gratuïta. Els còctels, dissenyats per Javier de las Muelas i el seu equip, es podran provar i gaudir alhora que ambdós Bar Mànagers de les dues cases els explicaran i prepararan in situ.
Amics de COYA és un esdeveniment que se celebra en tots els dotze restaurants que hi ha pel món. Consisteix que una cocteleria visita les instal·lacions de COYA. La finalitat d'Amics de COYA és crear sinergies i connexions que vagin més enllà del pur negoci, podent crear i explorar entre ambdues cases, fusionant segells i brindant una experiència transversal a la seva clientela.
Al Pisco Bar, obert de dijous a dissabte a partir de les 18 hores, es podrà gaudir dels millors Pisco Sours i Macerats de la ciutat
Un dels quatre segells distintius de COYA és el Pisco Bar (juntament amb la decoració, la gastronomia i la música): un espai que vol transportar a tot aquell que el visita a un ambient festiu acompanyat d'una remarcada essència Inca. Al Pisco Bar, obert de dijous a dissabte a partir de les 18 hores, es podrà gaudir dels millors Pisco Sours i Macerats de la ciutat, així com de còctels d'autor, dissenyats per un extens equip de professionals del sector. La música i la decoració del Pisco Bar, crearan una atmosfera que barrejarà luxe, diversió i sociabilitat.