El referèndum del 9N no era cap referèndum i van inhabilitar i van intentar arruïnar econòmicament els seus responsables per haver organitzat un referèndum.
L’1-O no era cap referèndum però van enviar el CNP i la Guàrdia Civil a escarmentar els votants just on hi havia més càmeres de TV i on votaven els líders. Buscaven la imatge de les hòsties per provocar la por i que la gent es quedés a casa. Quan van veure que estaven aconseguint l'efecte contrari, van ordenar la retirada. I després va venir l'escarment judicial. Coi, per no ser un referèndum, Déu n'hi doret.
“No hi ha independència offline ni online”, ha dit Pedro Sánchez. Referint-se a Catalunya. Però ha aprovat un decret per impedir que la Generalitat tingui servidors informàtics fora de la Unió Europea perquè, segons ell, intenten crear una república virtual.
O sigui, el 9N no va existir, però quan van veure la magnitud de la mobilització l'Estat va actuar contra els seus impulsors. L’1-O tampoc va existir, els seus resultats no tenien cap valor i les penes sumen 100 anys de presó. Ara no hi ha República, però Sánchez diu que pren una mesura perquè no hi hagi República.
Escolti, si una cosa no existeix, per què cal prendre mesures legals per evitar que aquesta cosa existeixi? Dit d'una altra manera, si mai menjo peix perquè el peix no existeix, què faig comprant una dotzena de coberts de peix i un recipient especial per cuinar peix?
Total, que el BOE publicarà dimarts un decret aprovat el passat dijous en Consell de Ministres segons el qual les administracions espanyoles tenen l'obligació d'ubicar les dades de què disposen en servidors de la UE per evitar que estiguin en “paradisos digitals”. Ara ja només falta saber què es considera un paradís digital i quins ho són.
El petit problema és que alguns departaments dels ministres que estaven presents en el Consell de Ministres citat tenen les seves dades en servidors de fora de la UE. En Benjamí Villoslada (@benjami a twitter) ha investigat les IP de diversos ministeris i, fixi's vostè quines coses, ha trobat les següents curiositats molt curioses: la web del ministeri d'Exteriors és a Redmon (Washington) i la del d'Interior és a Monroe (Lousiana) i a Broomfield (Colorado).
Altres experts han trobat que part de la web del propi president del Gobierno (sanchezcastejon.es) és a Califòrnia o que les dades de la Seguretat Social estan hostatjades a San José (Califòrnia). I això que de moment no han buscat més. Per tant, el decret del Gobierno contra el Govern obliga al Gobierno a canviar el lloc on allotja la seva informació. SEN-SA-CI-O-NAL!
És el món al revés. Posar camps per aturar les portes i acabar descobrint que les portes són teves. ME-MO-RA-BLE!