Comença el dimarts 5 de setembre i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arranca el teu dia amb la selecció de notícies essencials d'avui. Des del més destacat en política fins a les darreres novetats de les xarxes socials o el temps, no et perdis res i només en uns minuts!

1. Carles Puigdemont explica avui les regles per negociar

L’endemà de reunir-se amb Yolanda Díaz, Carles Puigdemont exposa avui des de Brussel·les les principals línies per negociar una hipotètica investidura de Pedro Sánchez. La conferència del líder de Junts comença a les onze i serà retransmesa en directe per El Nacional

2. Una marxa lenta de taxis pot complicar la circulació

El sindicat Élite Taxis ha convocat aquest matí a Barcelona una marxa lenta que pot complicar la circulació pel centre de la ciutat. La protesta és per demanar que no s’apliqui la sanció de 123.000 euros que l’Autoritat catalana de la competència els va imposar pel seu boicot a Uber.

3. Luis Rubiales respon els jugadors de la selecció espanyola

Luis Rubiales ha contestat el comunicat dels jugadors de la selecció espanyola amb un clip de la sèrie “Merlí”. El davanter Álvaro Morata va llegir el text en nom de tota la plantilla en què es diu que Rubiales no va estar a l'altura dels valors de l’esport.

4. A Espanya cada cop hi ha més milionaris

A l’estat espanyol hi havia, el 2021, 231.000 persones que tenen més d’un milió d’euros de patrimoni, és a dir, un 3,7 % més que l’any anterior. A més, entre tots ells van sumar un 4,5% més de patrimoni. Són xifres de l’Agència Tributària a les quals ha tingut accés ON ECONOMIA.

5. Continua la calor i la bonança

Avui farà calor i no es preveuen pluges enlloc per bé que el dia no serà net i clar. En algunes comarques hi pot haver polsim del Sàhara que deixarà un cel enterbolit a bona part del país. Es preveu que tota la setmana sigui així.