Els diaris de la caverna aprofiten el 8 de Març per carregar contra el feminisme, aprofitant les divisions internes dins el moviment. Amb un extraordinari malabarisme ideològic, alhora que desqualifiquen el feminisme, intenten alinear-se amb la igualtat de gènere. Qualsevol diria que la situació de la dona millora a desgrat del moviment feminista.
Qui s'endú la medalla als equilibris és l'ABC. Dedica la portada sencera al Dia Internacional de la Dona. Ara bé, mentre elogia que "Espanya avança gradualment en quotes d'igualtat", deixa clar que "El feminisme acudeix avui dividit a les marxes". La fotografia: la dedica a una soldat de la Guàrdia Nacional a la que un caporal li col·loca una armadura. Intenta, en una sola fotografia tres objectius: legitimar la monarquia, exaltar l'exèrcit espanyol i "demostrar" el progrés de la dona. No hi ha poques contradiccions: la monarquia és una institució basada en el masclisme (si no, Felip no seria rei), i a l'exèrcit les dones pateixen una marginació greu (com s'ha fet patent repetidament). I la imatge parla per ella mateixa: una dona inferior al costat d'un home que és superior a ella i que l'ajuda, reflecteix el paternalisme més absolut.
El Mundo condemna el Dia de la Dona a un lloc més marginal de la portada, i també mencionen el feminisme en to més aviat negatiu. "Els ministres van haver d'aprovar la 'Llei Montero' sense poder llegir-la", apunta el diari madrileny que intenta carregar contra la llei de consentiment sexual. Afegeix un subtítol que ajuda a desprestigiar el govern de coalició PSOE-Podem, eterna obsessió d'El Mundo: "Malestar a la Moncloa per la pugna entre Calvo i la titular d'Igualtat per liderar el feminisme: 'Ens hem carregat el 8-M'".
La Razón deixa la qüestió del Dia de la Dona en una posició marginal de la portada, però l'aprofita també per desacreditar el feminisme: "La guerra dels feminismes", apunta en portada, i entrevista a una sèrie de dones, algunes de les quals en absolut representen al moviment feminista: Meritxell Batet (del PSC), Andrea Levy (del PP), Ione Belarra (de Podem) i Begoña Villacís (de Ciutadans). Completa el póquer d'entrevistades Macarena Olona, de Vox, que per a La Razón deu ser una representant genuïna del moviment feminista.
El País dedica al 8-M el peu de la portada, sense fotografia, però amb un to molt més elogiós cap al feminisme: "La ràbia poderosa". Una posició una mica marginal a la portada que, amb bona voluntat, podríem considerar que és deguda, no tant a la voluntat de marginar el feminisme, com a la importància de l'epidèmia de coronavirus, que mereix el gran titular de la portada.
També La Vanguàrdia confina el Dia de la Dona a un racó de la portada, però amb un to més positiu: "Una jornada de lluita per la igualtat". El protagonisme, també, es reserva per al coronavirus, a Itàlia i a La Rioja.
La resta de mitjans catalans dediquen molta més atenció al Dia de la Dona en portada. El Periódico, de lila, titula "Nosaltres" ("Nosotras" en castellà) i subtitula "La imparable onada feminista". Anuncia una sèrie d'opinions de dones de diferents sectors: repeteixen Begoña Villacís i Meritxell Batet.
El Punt Avui se suma al Dia de la Dona amb una portada amb color lila consagrada a les dones de tot el món. Anuncia "Un diari diferent" amb "un recull de dones oblidades per la història". I, lluny del triomfalisme, denuncia que les desigualtats persisteixen.
També l'Ara dedica tota la portada, en lila, al Dia de la Dona. Però se centra en un aspecte molt concret: "La revolució del plaer". S'hi explica que "Les joves impulsen una nova onada de l'alliberament sexual".