Sempre s'ha dit que el directe pot jugar males passades i aquest dimecres se n'ha donat un exemple. Al Parlament de Catalunya s'està celebrant la segona sessió del debat de política general que, com és habitual en les sessions parlamentàries, s'està retransmetent en directe pel canal 324. Aquest dimecres és el torn dels grups polítics per debatre amb el president de la Generalitat, Salvador Illa, i ha estat, precisament, durant la intervenció del dirigent d'un partit que la retransmissió televisiva ha deixat els espectadors al·lucinant. El dirigent del PP, Alejandro Fernández, ha intervingut, Illa l'ha escoltat i quan ha sortit a replicar-lo una actuació musical s'ha colat a l'emissió en directe.

Està clar que es tracta d'un error, ja que, fins i tot, es podia veure a la cantonada esquerra de la part superior de la pantalla el cartellet on indicava que s'estava emetent en directe des del Parlament, i el càiron que indicava que s'estava celebrant el debat de política general i que parlava Salvador Illa en el seu torn de rèplica a la intervenció del PP.

Zenit, la novetat de TV3

L'actuació que ha irromput a l'emissió és la que va protagonitzar la cantant del País Valencià i concursant d'Operación Triunfo, Samantha Gilabert, aquest divendres a l'estrena de Zenit, la novetat de TV3 per aquesta temporadaZenit és un nou concurs musical de gran format que presenta Miki Núñez. Al concurs, que s'emet en directe des d'un plató, 24 cantants professionals trien i interpreten èxits musicals per connectar amb totes les generacions. Els artistes tenen una missió: portar la bandera de la seva generació i defensar-la davant de SuuLildamiJoan Reig i Gisela

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!