Debat

21:55h. Televisió de Catalunya (TV3) emet el tercer debat electoral de la campanya amb els principals líders polítics dels partits amb representació al Parlament. Al debat hi participaran Jordi Turull, Marta Rovira, Inés Arrimadas, Miquel Iceta, Xavier Domènech, Xavier García Albiol i Carles Riera.

JuntsXCat

12.30h. Acte “Democratacristians amb el president”, on hi intervendran membres de partits i entitats democratacristians amb Carles Puigdemont. Lloc: Local de Junts per Catalunya, carrer Jesús,3, Barcelona.

20:00h. Míting a Lleida amb Carles Puigdemont i Josep Rull. Lloc: La Llotja de Lleida, avinguda de Tortosa, 4, Lleida.

ERC

19:00h. Acte de campanya a Sabadell amb Carme Forcadell, Raül Romeva i Gabriel Rufián. Lloc: Teatre Principal, carrer Sant Pau, 6, Sabadell.

Cs

10:00h. Inés Arrimadas participa a l'esmorzar Primera Plana a Barcelona. Lloc: Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I, avinguda Diagonal, 661-671, Barcelona.

19:00h. Acte de campanya a Tarragona amb Carlos Carrizosa, número 2 per Barcelona, i Matías Alonso, candidat per Tarragona. Lloc: Pavelló municipal d’esports de Vila-Seca, avinguda Alcalde Pere Molas, 28, Tarragona.

PSC

11:00h. Acte sobre polítiques europees amb Miquel Iceta, Josep Borrell i Elio di Ruppo, ex-primer ministre belga, a Barcelona. Lloc: Seu del PSC de Barcelona, carrer Consell de Cent 416, Barcelona.

19:00h. Acte a Badalona amb Eva Granados, número 2 per Barcelona, Josep Borrell i José Luis Ábalos, secretari d'organització del PSOE. Lloc: Centre Cívic La Salut, avinguda del Marquès de Sant Mori s/n, Badalona.

CatComú

19:00h. Acte de campanya a Reus amb Elisenda Alamany i Jéssica Albiach. Lloc: Teatre Sala Santa Llúcia, carrer Raval Robuster, 34  Reus.

PP

13:30h. Xavier García Albiol i el ministre Luís de Guindos atenen als mitjans de comunicació a Foment del Treball. Lloc: Foment del Treball, Via Laietana, 32, Barcelona.

19:30h. Mariano Rajoy i Xavier García Albiol es reuneixen amb representants de la Federació de les Cases Regionals. Lloc: Hotel Eurostar Anglí, carrer d'Anglí, 60, Barcelona.

CUP

11:00h. Acte "Decrets de llibertat", amb Gabriela Serra i Vidal Aragonès a Cornellà de Llobregat. Lloc: Plaça Lluís Companys, Cornellà de Llobregat.

19:30h. Míting a Cornellà amb Vidal Aragonès, Isabel Vallet i Raquel Riu. Lloc: Auditori de Sant Ildefons, plaça Carles Navales, s/n, Cornellà.