Aida Nízar ha acusat Ada Colau i Pablo Iglesias de callar sobre l'assetjament d'Íñigo Errejón que ella també va patir, després de la renúncia d'aquest dijous per denúncies de violència masclista —que la policia ja investiga—. En una publicació d'aquest divendres a Instagram, l'exconsursant de Gran Hermano i col·laboradora de televisió ha trencat el silenci sobre el cas de l'exlíder de Podemos, Más Madrid i Sumar, per relatar com ella també en va ser víctima. 

"Fa uns 8 o 9 anys, quan vivia a Barcelona i treballava amb tant èxit a la televisió, vaig conèixer aquest infame subjecte Íñigo Errejón en un acte polític, on també estava present la política Ada Colau, qui sap perfectament la veritat sobre aquest ésser infame", ha explicat Nízar, que ha continuat: "Que li preguntin a ella i a tantes dones del seu partit. Ho sabia tothom, fins i tot el senyor Pablo Iglesias, qui ha rebut múltiples denúncies de dones valentes que, lamentablement, van ser ignorades". "Era un secret a veus que callaven tots i totes", ha reblat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Nizar (@aidanizaraida)


La col·laboradora televisiva ha relatat la seva trobada amb Errejón, l'aspecte del qual era "desagradable a la vista". "La seva insistència a demanar-me el número de telèfon em va incomodar profundament i quan es va acomiadar em va tocar el cul, em va fregar tan desagradablement...", ha narrat. Ella ho va ignorar, "en lloc de xapar-li la cara": "Si imagineu el titular si en aquell acte polític l'escupo o li xapo la cara, la que acaba detinguda soc jo". El líder d'esquerres va dir-li unes paraules que mai oblidaria: "Nízar, mai tornaràs a treballar a la televisió a Catalunya". "I així va ser, però com mai he necessitat favors de ningú i tot el que he aconseguit ha estat gràcies als meus seguidors i al públic que sempre m'ha donat suport aclamant-me i convertint-me en la persona més vista en els programes on surto, vaig decidir no denunciar-lo", ha argumentat.

I és que en el seu cap es va preguntar què diria la policia si denunciava: "Aquest polític de reconegudíssim prestigi m'està assetjant, m'ha tocat el cul en un acte públic i tothom ho va veure, però ningú va fer res". "No ho vaig entendre en el seu moment com una amenaça greu, com una intimidació, o com maltractament o assetjament", ha assenyalat, abans de dir que va tenir la "fortuna" de ser contractada ràpidament en una altra important cadena i que va deixar passar el que havia passat. Però tot ha canviat aquest divendres, quan ha aterrat des de Milà i ha sentit "un nus en el cor" quan ha conegut la notícia. "Maleït sia aquest ésser infame! Tant de bo acabi a la presó. Admiro profundament la valentia de la dona que l'ha denunciat. El que vaig viure jo en el seu moment ho vaig ignorar equivocadament. Aquest subjecte és un assetjador sexual i tothom ho sabia. Si us plau, denuncia", ha conclòs.

🟪 Davant qualsevol indici o situació de violència masclista cal trucar al telèfon 900 900 120 i ho pot fer tothom. La línia és gratuïta, confidencial, no deixa rastre i opera les 24 hores cada dia de l'any en diversos idiomes. Ofereix atenció psicològica directa, fa un primer assessorament jurídic i fa derivació, si així se sol·licita, als serveis especialitzats que acompanyen les dones.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!