El president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, rebrà aquest dijous l'alta mèdica després de sotmetre's a una operació de cataractes, la qual cosa li permetrà assistir aquest divendres com estava anunciat al Fòrum La Toja-Vínculo Atlántico. Així ho han confirmat fonts del PP, que han precisat que Feijóo ha passat amb èxit per aquesta "lleu" intervenció quirúrgica, habitual després del despreniment de retina que va patir el passat 31 de juliol.

Segons les fonts, tot ha sortit segons el previst i el líder dels populars estarà divendres a la segona jornada de la sisena edició del Fòrum La Toja-Vínculo Atlántico, que inaugura aquest dijous el Rei i que aquest any lliura el seu premi anual a l'Alt Representant per a la Política Exterior de la UE, Josep Borrell.

El despreniment de retina previ

El president del Partit Popular es va sotmetre a finals de juliol a una "intervenció mèdica lleu" després d'haver patit un despreniment de retina, segons va informar el partit en un comunicat. Fonts del partit van indicar que la intervenció havia anat bé, que el líder popular s'estava recuperant "favorablement", i que malgrat que havia de fer repòs estava "plenament operatiu". El president d'Aragó, el popular Jorge Azcón, va traslladar el seu "suport" a Feijóo en la recuperació. "Segur que aviat estaràs de nou al 120%", va confiar.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!