L'eurodiputat i líder de la formació d'extrema dreta Se Acabó la Fiesta (SALF), Alvise Pérez, ha confessat en un vídeo haver comès frau a Hisenda en haver cobrat 100.000 euros en metàl·lic de l'empresari Álvaro Romillo, que va fer una donació a la seva campanya i que ara ha denunciat a Alvise davant la Fiscalia. "Soc culpable d'exercir legítima defensa contra el terrorisme fiscal de l'Estat", ha afirmat Alvise, que ha qualificat la Hisenda Pública de "màfia" i ha justificat no haver declarat els diners rebuts per evitar que l'Estat s'emporti "més de la meitat" en impostos. "Vaig acceptar cobrar aquests honoraris privats sense factura per poder tenir estalvis amb la finalitat de no enriquir-me per la meva activitat política", ha argumentat Alvise, que s'ha equiparat a "milions de treballadors esclavitzats a impostos" a l'estat espanyol que sovint "cobren una activitat legal de qui no fa factura" com a "única sortida". D'altra banda, ha criticat que Romillo és "un criminal que ha estafat milers de persones" i ha denunciat que "el govern espanyol li ha permès anar a Dubai" a canvi de dir que li va regalar els 100.000 euros. 

En un vídeo de més de quatre minuts, Alvise ha aprofitat per reiterar les seves tesis antisistema, apuntant que els polítics són "titelles" del sistema i que "uns pocs lobbies controlen tota Europa. També, per justificar la seva forma d'actuar a ulls dels simpatitzants de SALF. "Em diran corrupte i manipulador per una factura sense IVA, però diguin-me qui de vostès no ha fet petits sacrificis de moral per arribar on és?", ha llançat. En aquest sentit, Alvise ha instat els seus seguidors a no pagar qualsevol impost que puguin estalviar-se. "Que s'acabi la festa", ha reblat. L'eurodiputat s'ha mostrat tranquil per les possibles conseqüències que pugui tenir el frau fiscal i ha assegurat que la justícia espanyola és "un miratge". "Empresonen un ancià que defensa casa seva com Pepe Lomas"—condemnat per haver matat un home que havia entrat a robar a casa seva— "subsidien il·legals que parasiten ajudes socials i criminalitzen gent valenta com Desokupa mentre protegeixen els milers d'okupes que deixen al carrer els que fa anys que treballen per pagar casa seva", ha criticat. 

El líder de SALF ha insistit que "tot aquell qui depèn econòmicament del poder es corromp", i per això ha reiterat que ell vol evitar que l'Estat s'emporti el que considera seu i que lluita per acabar amb el "sistema corrupte". "A mi m'importa tres collons que la gent em voti o em deixi de votar, però no passaré per la política emmordassat, la independència del sistema és precisament el que farà que aconseguim acabar d'una vegada amb aquest sistema corrupte", ha assegurat. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!