Ha vist la llum l'àudio de Bárbara Rey on amenaça Joan Carles I d'estirar la manta, que ha publicat aquest dimecres OkDiario. "El Rei està en deute amb mi. Perquè no ho he estat mai, però si he de ser-ho, com a puta seré la més cara", diu l'actriu murciana en la gravació, enregistrada els anys 90 mentre parlava amb un emissari del monarca i que va ser entregada al secretari d'Estat de Seguretat del primer govern de José María Aznar, Ricardo Martí Fluxá. L'àudio ha arribat just una setmana després de l'última bomba a la Zarzuela, amb les fotos del Borbó menjant-se a petons la vedet, publicades dimecres passat pel mitjà de comunicació neerlandès Privé.

En la conversa, Bárbara Rey assegura que podia provocar conseqüències demolidores si parlava: "Li ho pot costar tot. Li pot costar la corona, li pot costar el lloc que té i que no pensi mai més que li tinc por". Alhora, exposa una vegada més que té por de morir assassinada per ordre de Joan Carles I: "A mi em mataràs, perquè és el que has pretès durant molt temps. Però no t'oblidis que has estat molt temps unit a mi i aquesta mort sempre anirà unida a tu. I aquesta unió mai es desfarà". 

"Jo el que vull és que se sàpiga tot això"

"Jo no estic disposada... Què és el que volen ara? A nivell mundial, desprestigiar-me? Ja ho han fet. Això ja ho han aconseguit, perquè jo estic desprestigiada en el meu país, que és on visc i és on jo m'he guanyat la vida", lamenta l'actriu, que dona més detalls sobre la seva relació amb el Rei: "Jo soc una dona que m'he dedicat per complet a ell i no estic disposada a aguantar ni un sol moment més per protegir un home que no s'ho mereix".

I així acaba l'àudio: "Jo estava aguantant i callant perquè sempre he volgut protegir-lo, però ja no vull protegir-lo més. Jo el que vull és que se sàpiga tot això, que la gent s'adoni de com és ell. Que se sàpiga si ell es mereix ser on és, que la seva família es mereix ser on és... I si es creu que amb la prepotència i que amb el poder pot xafar-nos el coll a tots i a aquest país, no ho aconseguirà. A mi, a María García García, que va néixer a Totana un dia i que es va venir aquí i va tenir la mala sort d'ensopegar amb aquest home en el seu camí... No ho aconseguirà! A mi em mataran, però em mataran amb el cap ben alt i sabent el món sencer a quina persona m'he enfrontat, i amb quina persona he estat, i quina persona ha enganat aquest país i aquest món, que és el Rei".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!