Clatellada d'Antonio Baños a l'esquerra espanyola. El periodista i exdiputat cupaire ha compartit aquest dissabte als seus seguidors de Twitter el que pensa sobre la controvèrsia generada pel festival d'Eurovisió. Concretament, Baños ha fet befa de l'"entusiasme patriòtic" exhibit per algunes parts del "progressisme espanyol" a l'espera de la final del Benidorm Fest que se celebrarà aquesta nit on es decidirà qui representarà l'Estat en el proper concurs de la cançó europea. Per al periodista, és contradictori que els l'esquerra espanyola faci bandera de l'antinacionalisme mentre "es conformen a arribar a la final d'un concurs de cançó". Aquesta nit actuaran Chanel, Tanxugueiras, Rayden, Xeinn, Blanca Paloma, Gonzalo Hermida i Varry Brava, a més de la gran favorita, la catalana Rigoberta Bandini.

TUIT antonio baños eurovisio

Progres espanyols

En les darreres setmanes, les xarxes s'han omplert de missatges de suport als candidats per representar Espanya al festival d'Eurovisió. Entre aquests seguidors, assenyala Baños, es troben membres de la "progressia espanyola" suposadament "no nacionalista" entusiasmats per animar Espanya en el concurs. "Quin curiós atac d'entusiasme patriòtic tenen el NO Nacionalistas NiBanderasNiFronteras de la progressia espanyola amb això de qui representa Espanya a Eurovisió, oi? Sembla que com no han pogut tombar el règim, es conformin a arribar a la final d'un concurs de cançó", ha observat Baños en una piulada. I és que no cal sortir de la política barcelonina per veure els "atacs d'entusiasme" provinents de certs racons 'progres'. Aquest és el cas de Barcelona En Comú, que va posicionar-se clarament a favor de la cantant catalana Rigoberta Bandini i del seu controvertit número musical. "Nosaltres ho tenim clar", van piular des del seu compte oficial, "Tetazo a Eurovisió". Per acabar d'arrodonir l'acudit, després van afegir (en castellà) "Ai, volíem dir TEMAZO, perdó". 

TUIT bencomu rigoberta

Rigoberta Bandini

Més tard, Baños ha tornat a piular sobre la controvèrsia de Rigoberta Bandini i l'inflable gegant d'un pit que fa servir d'attrezzo durant l'actuació.

TUIT baños tetaLa catalana Rigoberta Bandini i el seu cant a la maternitat i la feminitat sense lligams, "Ai Mama", ha ficat un peu a Eurovisió 2022 aquest dijous després de la seva victòria en la segona semifinal de Benidorm Fest amb les puntuacions més favorables del jurat professional i el televot... si Chanel li ho permet. En total ha obtingut 111 punts, seguida de Rayden ("Calle de la llorería", amb 90), Xeinn ("Eco", 81) i Gonzalo Hermida ("Quién lo diría, 76), que també han aconseguit la classificació. Per contra, s'han quedat fora de la final Marta Sango ("Sigues en mi mente", 63), Javiera Mena ("Culpa", 50) i Sara Deop ("Make you say", 48).