Matí de popurri a les portades. En un dimarts d'agost sempre costa arrencar. El titular que recullen un parell de diaris és la caiguda de la immigració irregular d'Espanya, que el posa com el país que més n'ha perdut. També hi ha espai per al PP i PSOE i la batalla per aconseguir presidir el govern d'Espanya. En aquest sentit, el titular principal d'El País destaca que "España, único país mediterráneo donde cae la inmigración irregular". Espai també per a Daniel Sancho que després de matar un home ha ingressat en una presó de Tailàndia. "Daniel Sancho ingresa en prisión en Tailandia". El futur d'Espanya és incert i, per tant, també hi ha titulars en clau de política. "El PSOE pacta en Navarra una coalición con Geroa Bai y Contigo-Zurekin"; "Feijóo quema el último cartucho de su investidura con el PNV". El País es fa ressò també de l'ERO anunciat de Podemos després que hagi perdut el 70% dels seus ingressos. "Podemos anuncia un ERE tras perder más del 70% de sus ingresos"; "Un estudio vincula la mayor resistencia a los antibióticos a la contaminación".

el pais 8 agost

El Mundo també es fa ressò de la notícia del PSOE a Navarra pel mateix motiu. "El PSOE revalida su tripartito en Navarra y Chivite queda ya en las manos de Bildu". Espai també per a la guerra d'Ucraïna amb "Metralla y 'héroes' en las camillas de Bajmut". També un titular que fa referència a la situació de Podemos. "Podemos liquida el partido en la mitad de España con su cúpula atrincherada". "Matar a Edwin en 8 puntos: de la tienda de cuchillos a la cabaña B6".

el mundo 8 agost

Daniel Sancho també protagonitza la portada de La Razón. "Daniel Sancho: prisión provisional y todo en contra"; "El PP consigue el apoyo de CC y está a cuatro escaños de armar una investidura"; "Los primeros inmigrantes se alojan en la "cárcel flotante" del puerto de Portland". També espai per a la previsió d'una nova onada de calor a la qual caldrà sobreviure aquest estiu: "La fuerte ola de calor de esta semana será la tercera en lo que llevamos de verano".

la razon 8 agost

Per altra banda, l'ABC, va per lliure. "La lista de Puigdemont. Las exigencias de Junts para hacer presidente a Sánchez suponen en la práctica liquidar el Estado en Cataluña" és el titular principal del diari. "El PNV mantiene su 'no es no' a un gobierno del PP pese al paso a un lado de Vox. Los nacionalistas vascos reiteran que expresaron con "meridiana claridad" su postura a Feijóo mientras intentan frenar el avance de Bildu, que amenaza su hegemonía de cara a las autonómicas".

abc 8 agost

La Vanguardia es fa ressò també de la notícia sobre la immigració. "Les màfies de la migració prioritzen ara la ruta d'Algèria a les Balears"; "El polèmic vaixell alberg britànic ja acull refugiats". Espai també per a les negociacions per intentar evitar unes noves eleccions "El PSOE i els nacionalistes negocien la Mesa del Congrés" i per a Cristina Pedroche i el seu polèmic vídeo mostrant com estava ella i el seu cos després de tres setmanes i mitja després de donar a llum. "El (mal) exemple de Cristina Pedroche".

la vanguardia 8 agost

El Periódico també treu en portada l'enviament a presó de Daniel Sancho. "El pla d'estalvi redueix el consumo de llum i gas"; "Daniel Sancho entra en una presó tailandesa al declarar-se culpable" i una detallada guia per seguir el Barça i els seus partits a Montjuïc. "Guia para seguir el Barça a la seva nova i temporal llar a Montjuïc". Lloc també per a la primera prova de foc de Sánchez. "Sánchez afronta la primera batalla de la investidura amb la Mesa del Congrés"; "Tres milions de tones de plàstics als oceans"; "El Regne Unit tanca migrants en una barcassa presó"; "BCN pagarà el funeral de la noia víctima d'una palmera".

el periodico 8 agost

Per altra banda, El Punt Avui es fa ressò de la notícia de l'increment de casos de covid a Catalunya. "Més covid, més tests". "Les vendes de proves d'antígens dupliquen a Catalunya en un mes" i "Al juliol es van diagnosticar 4.500 persones més". També espai per a la desmuntada de l'urbanisme de tàctic de Colau

el punt avui 8 agost

L'Ara també dedica la foto de portada a aquesta notícia, i és que el PSC farà un pàrquing just al lloc on hi havia l'urbanisme tàctic al carrer Pelai. El titular principal és per "El PNV torna a dir 'no' a Feijóo". "Els nacionalistes bascos només negociaran amb el PSOE i aspiren a tenir un lloc a la mesa del Congrés". 

ara 8 agost