La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha criticat aquest dimarts que el Govern hagi atorgat la Creu de Sant Jordi a l'expresidenta del Parlament Núria de Gispert: "El nacionalisme premia els xenòfobs".

En un tuit, ha recriminat que De Gispert "l'ha fet fora de Catalunya diverses vegades per no néixer aquí i ha insultat altres líders polítics", en al·lusió a alguns tuits que ha fet l'expresidenta dient-li a Arrimadas que tornés a Andalusia.

"Aquesta senyora m'ha 'fet fora' de Catalunya diverses vegades per no néixer aquí i ha insultat altres líders polítics. El nacionalisme premia els xenòfobs fent-los Presidents de la Generalitat o donant-los la Creu de Sant Jordi, una de les màximes distincions atorgades a Catalunya", ha manifestat.

La resposta no s'ha fet esperar gaire. A través d'un tuit, De Gispert li ha etzibat a Arrimadas que "te'n vas tu soleta d’aquí unes setmanes. T'ho has buscat tu. La bilis que escups contra una gran part de Catalunya t'ha fet fugir". "Segur que et trobaràs millor a Madrid. Estaràs molt aprop de Telva, la revista Hola , Pronto....Oblida Catalunya", ha afegit