Els Estats Units han llançat una alerta sanitària demanant als seus ciutadans que no tenen residència fixa a Espanya que retornin immediatament al país, segons informa l'ambaixada. Donen per fet que la setmana vinent poden quedar cancel·lats els vols comercials directes entre els EUA i l'estat espanyol, a causa del coronavirus.

"Els ciutadans americans residents als EUA han de resoldre la tornada immediata als Estats Units, a no ser que estiguin disposats a romandre a Espanya per un període indefinit. Creiem que els vols comercials directes d'Espanya als EUA seran cancel·lats a partir d'aquesta setmana", indica l'ambaixada.

La letalitat del coronavirus a Espanya segueix creixent. En les últimes 24 hores, 658 malalts de Covid-19 han perdut la vida. Ja en són 4.089 des que l'epidèmia va entrar al país aviat farà dos mesos. Des de llavors, segons l'última actualització de dades del Ministeri de Sanitat, el virus ha infectat com a mínim 56.188 persones. En només un dia, s'han diagnosticat 8.578 nous casos.

Als EUA el virus està entrant amb força, especialment a Nova York.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.