Segueixen els contagis per coronavirus al Congrés dels Diputats. La vicepresidenta segona de la cambra ha confirmat fa una estona que ha donat positiu a la prova de covid-19. La popular Ana Pastor se suma així als dos diputats de Vox infectats durant les últimes 24 hores.  

En un escrit al seu compte de Twitter, l'exministra de Salut d'Aznar explica que des de dissabte a la tarda que es troba amb febre s'ha estat a casa seguint les recomanacions mèdiques. "Seguiré a casa els dies que m'indiquin els meus col·legues", afirma Pastor, que també exposa que es troba bé i sense símptomes. Alhora, la dirigent del PP aprofita per transmetre "un missatge de tranquil·litat", perquè Espanya compta amb una "excel·lent sanitat i magnífics professionals". 

Precisament, aquest dimarts el Congrés va decidir aturar tota l'activitat parlamentària com a mesura preventiva, després que es confirmés el primer cas d'un diputat contagiat, el líder de Vox Javier Ortega Smith

Pastor és llicenciada en Medicina i va ser durant dos anys, entre 2002 i 2004, la màxima responsable en matèria de Salut a Espanya, com a titular del ministeri.