La convocatòria d'un debat per criticar els plens de desconnexió del 2017 ha despertat la indignació de molta gent. Entre ells, la del polític Albano-Dante Fachín, que ha hagut de veure com en els últims temps el que va ser un company de partit, Lluís Rabell, passa a defensar una línia totalment oposada a la seva.
"Lluís Rabell -president del grup parlamentari de [Catalunya sí que es pot] CSQP del qual jo en formava part- en un acte amb la dreta ultra catalana. Però el que "ha canviat" sóc jo...", ha escrit amb ironia en el seu perfil de Twitter.
Lluís Rabell -president del grup parlamentari de CSQP del qual jo en formava part- en un acte amb la dreta ultra catalana. Però el que "ha canviat" sóc jo... 🧐 pic.twitter.com/KyfG93Kli9
— Albano-Dante Fachín (@AlbanoDante76) September 4, 2020
Un debat per criticar els plens de l'1-O
Els plens del 6 i 7 de setembre del 2017, que van aprovar la llei del referèndum i la de transitorietat jurídica, sempre han estat durament criticats per tot l'unionisme. Ara, tres anys després, el grup Impulso Ciudadano ha aconseguit organitzar una tertúlia virtual amb els líders dels quatre partits que es van oposar a aquells debats.
L'aleshores president de Catalunya Sí Que Es Pot, Lluís Rabell, la portaveu del PSC, Eva Granados, el líder de Cs, Carlos Carrizosa, i el president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, parlaran sobre els plens, els quals ja han estat qualificats de "vergonya" abans de començar el debat, el pròxim dilluns 7 de setembre a les 19:30h.
❌ 3 años ya desde los
— Impulso Ciudadano (@Impulso_Ciudada) September 3, 2020
⚠️ PLENOS DE LA VERGÜENZA⚠️
que dinamitaron el Estado de Derecho en Cataluña
🗓 Este lunes 7 de septiembre
⏰ A las 19:30
🎙Tertulia online con unos ponentes de excepción
‼️Únete AQUÍ la tertulia‼️
👇👇👇https://t.co/1CLf7MBerT
‼️TE ESPERAMOS‼️ pic.twitter.com/Ek6Dul32xY