Ariadna Sibel, regidora de la CUP a l'Ajuntament de Sant Cugat, ha denunciat públicament l'assetjament que pateix per part del secretari d'organització de la JNC Sant Cugat (joventuts de Junts), Josep Arcas. Sibel ha aprofitat el ple d'octubre per assenyalar tot el que Arcas havia fet i dit sobre ella i el seu grup en l'any que ha exercit com a regidora. Des de manipular imatges seves fins a entregar-li condons per evitar es reproduís. Davant de la denúncia pública de la regidora, tant la secretària general de la JNC, Ariadna Urroz, com el secretari general de Junts, Jordi Turull, han rebutjat el comportament d'Arcas. 

"Es va personificar aquí (ple de l'Ajuntament) i ens va portar condons dient que volia evitar que ens reproduíssim. No content amb això i molt preocupat de si jo havia o no de tenir fills, es va venir a un espai al qual jo treballava de forma voluntària a portar-me encara més condons", ha relatat Sibel en la seva intervenció. La regidora continua explicant: "Sembla que la meva vida personal i amb qui follo i deixo de follar també l'interessa moltíssim. Tant que m'ha preguntat per un missatge privat, com ha fet tants altres cops, amb quants policies nacionals m'havia relacionat o me n'havia anat al llit". 

Sibel ha afirmat que ha tingut "més paciència de la que tocaria" i sempre ha respost a Arcas per la seva condició de càrrec públic. Tanmateix, ha acabat la seva intervenció interpel·lant directament a Junts. "Sí que el senyor Arcas no parlarà per vostès, però bé que fa campanya per vostès, bé que fa d’apoderat en totes les eleccions per vostès, es refereix a les seves seus com a ‘nostres’, surt a totes les fotos del compte oficial i de l’alcalde, surt també a actes amb vostès, com la Diada, i els demano que es responsabilitzin d’aquesta amistat". 

La resposta de la JNC i Junts 

Des de la JNC i Junts han respost a la denúncia de la CUP Sant Cugat. Per una banda, Ariadna Urroz, secretaria general de les joventuts, ha informat a través de les xarxes que ha "traslladat a l'òrgan disciplinari intern les actuacions que es denuncien, respecte a un militant de la JNC Sant Cugat". A més, ha defensat que aquestes accions no representen l'organització que lidera i que així s'ho ha fet saber a Sibel. Jordi Turull ha citat el missatge de Urroz a través de les xarxes i ha agraït la resposta de la JNC "per la coherència, rapidesa i determinació davant dels fets reprovables". 

Pel que fa a Arcas, era present quan Sibel ha denunciat el seu comportament al ple del consistori i quan se l'enfoca breument en el vídeo de la intervenció de la regidora mosta indiferència. Tanmateix, presumiblement Arcas va pujar la seva intervenció al ple on entregava els condons a un canal de YouTube amb el seu nom. 

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!