Més problemes a Vox. Ara dos diputats de la formació ultra a Cantàbria, Cristóbal Palacio i Armando Blanco, han denunciat davant la Policia Nacional la gravació de converses sense el seu consentiment per part de la seva formació. Segons apunta Europa Press, les presumptes gravacions s'haurien produït als despatxos del grup a la Cambra per part d'un assessor que treballa com a portaveu de Vox al Parlament de Cantàbria, Leticia Díaz, mitjançat un aparell amb forma de bolígraf, que el denunciat utilitzava per als seus missatges personals. A banda de Palacio, Blanco i Díaz al grup de Vox a Cantàbria també hi forma part la diputada Natividad Pérez. Segons apunta El Diario Montañés, l'enfrontament entre els de Santiago Abascal s'arrossega des de fa un any i no ha deixat de créixer. 

Tensió a Vox Cantàbria 

La crisi a Vox Cantàbria cada cop és més gran, tot i que, els seus dirigents ho neguen. Fa tres mesos aquesta situació es va fer evident quan durant una votació per retirar la dedicació exclusiva a un dels parlamentaris, la meitat del grup va votar a favor i l'altra meitat en contra. Díaz i Pérez van donar suport amb la resta de la Cambra a retirar la dedicació completa a Palacio en considerar que era incompatible amb la seva activitat privada, mentre que el mateix Palacio i Blanco van votar en contra. Aquesta divisió també ha afectat els treballadors del grup parlamentari. Tant és així que, segons apunta elDiario.es, una treballadora està de baixa per problemes derivats de la seva relació laboral amb Díaz. En aquest sentit, l'empleada va presentar una denúncia interna per assetjament.  

Per intentar posar fre a aquesta situació, la direcció nacional de la formació d'extrema dreta va crear el passat mes de maig una gestora per substituir la Comissió Executiva Provincial. La nova gestora confirmava així que Laura Velasco, que ocupa el càrrec de portaveu municipal a l'Ajuntament de Santander, serà la cap visible del partit a Cantàbria. El vicepresident d'aquesta gestora és Salvador Sarabia —regidor a Santoña—, i un secretari Juan José Bezanilla. Els tres vocals que completen la gestora són el regidor de Santander, Ángel Madariaga, Sònia Pacheco i Natividad Pérez.  

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!