La circumscripció de Barcelona és on Ciutadans registra el seu millor resultat, i supera de quatre diputats ERC, que apareix en segona posició; mentre que a Tarragona, on balla un escó entre Cs i Junts per Catalunya, la formació taronja pugnaria també pel primer lloc amb els republicans. A Girona és la llista de Carles Puigdemont qui guanya i a Lleida la victòria és per a ERC.

A Barcelona, Ciutadans obtindria una majoria claríssima, amb 21 diputats -en tenia 17-, enfront dels 17 d'ERC i els 13 de JuntsxCat. En conjunt, l'independentisme perdria 3 diputats a Barcelona, dos dels que va recollir JxSí i un de la CUP, que aquest cop quedaria amb 6 escons. El PSC recuperaria 3 escons i quedaria en tercer lloc a aquesta circumscripció amb 15 diputats. El creixement de Cs i PSC perjudicaria de manera clara el PP, que perdria 3 dels 8 diputats del 2015 i es quedaria amb 5 i En Comú que quedaria amb 8 diputats.

Barcelona

Girona, victòria de JuntsxCat

A Girona, és l'independentisme qui obté una victòria clara i repeteix resultats en relació al 27-S. La primera posició és per a la llista del president, Carles Puigdemont, amb 6 escons, i ERC amb 5, mentre que la CUP manté el seu diputat gironí. Ciutadans suma un diputat i es queda amb tres en detriment del PP que perd el seu únic representant gironí. També el PSC suma un diputat i es queda amb dos, en perjudici dels comuns que perden l'únic diputat que va aconseguir CSQP en aquesta circumscripció.

Girona

Victòria d'ERC a Lleida

La circumscripció de Lleida dona la victòria a ERC amb 5 diputats, seguit de JuntsxCat, amb 4. També aquí l'independentisme perd un dels escons en relació als que va obtenir JxSí, tot i que la CUP repeteix amb un parlamentari. En tercer lloc apareix Ciutadans, que suma un escó i es queda amb 3, mentre que PSC i PP repeteixen resultat, amb un diputat.

lleida

Empat a Tarragona

A Tarragona també apareix un frec a frec entre ERC i Ciutadans. Si als republicans se'ls pronostiquen 5 escons, a la formació d'Arrimadas se li atorguen entre 4 i 5. L'independentisme podria perdre entre 1 i 2 diputats, atès que Junts per Catalunya quedaria entre 2 i 3 escons i la CUP repetiria el seu parlamentari tarragoní. El PSC podria quedar en tercer lloc amb 3 diputats -dos més dels que tenia- en detriments dels comuns que perdrien el seu escó. El PP repetiria resultat amb un diputat.

Tarragona