L'eurodiputada catalana d'UPyD, Teresa Giménez Barbat, ha parlat aquest matí de la situació en què es troba el partit, que ha qualificat d'estar en procés "de tancar la parada", en una trobada amb periodistes a l'oficina del Parlament Europeu a Barcelona. Giménez ha assegurat que el projecte d'UPyD està a les acaballes perquè la gent no va "entendre" que no anessin junts amb Ciutadans.

Segons Giménez, tant Ciutadans com UPyD "neixen d'un mateix sentiment" i, per tant, haurien d'haver formalitzat un acord. Per Giménez "una cadena d'errors" va provocar que la gent votés "amb el cor dividit", i que per això UPyD ha sigut "penalitzat" a les eleccions.

Giménez veu més futur a Ciutadans

Ara, però, sembla que Giménez li veu més futur a Ciutadans. De fet, l'eurodiputada ha assegurat avui que "a Espanya hi ha un partit que molta gent que no tenim a qui votar, ara podem votar", fent referència explícita a la partit de Rivera.

 

Pel que fa al seu futur immediat a UPyD, l'eurodiputada no ha confirmat que "faci moviments" pròximament cap a Ciutadans, però sí que ha assegurat que és "optimista" i que de moment encara té "tres anys i mig per davant".