El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha avançat que proposarà un canvi de domicili social al consell d'administració si en les eleccions del 21 de desembre es produeix un resultat "inconvenient" per als interessos de l'empresa. Ha fet aquestes declaracions en una ponència a la Llotja de Mar organitzada per la Cambra de Comerç i sota el títol "Fira de Barcelona, motor econòmic del país amb projecció global". 

Bonet ha apuntat que, en canvi, l'empresa triarà quedar-se a Catalunya "si hi ha esperança que tot vagi pel bon camí". El president de Freixenet ha admès que li faria "molt mal marxar" de Catalunya i ha demanat que tothom "reflexioni i voti lliurement". "Si l'estratègia és de normalitat, seguretat jurídica i estabilitat, perfecte. Si no, tornaré a posar a l'ordre del dia el canvi de domicili social", ha sentenciat.

Trencament del pacte municipal a Barcelona

A més a més, Bonet, com a president del consell d'administració de la Fira de Barcelona, ha lamentat la "trencadissa" en el pacte de govern municipal entre BComú i el PSC a la capital catalana i ha demanat "estabilitat".

Bonet ha lamentat que la situació política a nivell català ha "posat en perill" la marca Barcelona. "No anar junts sempre té un cost. El model Barcelona funciona, no l'espatllem. Quan els polítics es desvien buscant altres coses, no anem bé", ha sentenciat el president de la Fira. Bonet ha lamentat que s'ha perdut la "confiança" que hi havia a l'exterior cap a Barcelona. "Sense estabilitat, normalitat i seguretat jurídica no tindrem res", ha conclòs.