El cas Rubiales continua, també a les portades. Aquest dissabte a la tarda s'ha sabut que part de l'equip de Jorge Vilda dimiteix i també ha sortit el mateix seleccionador del futbol femení a condemnar les actituds, però sense marxar. D'altra banda, el seleccionador del masculí, Luís de la Fuente, un dels homes que va aixecar-se a aplaudir a la primera fila, també "censura" el comportament del dirigent. En aquest sentit, El País recull en portada que "España ya no tolera a los 'Rubiales'". A més, també destaca que les "mujeres derriban otro muro contra el machismo en el camino hacia la igualdad". Recull que la FIFA suspèn al president de la federació durant 90 dies i li prohibeix contactar amb Hermoso. La fotografia de la portada és per la pancarta que van treure els jugadors del Cadis en suport amb Hermoso: "Todos somos Jenni". 

el pais 27 agost

La Razón destaca també la suspensió de la FIFA a Rubiales i el canvi d'actitud de De la Fuente i Vilda, que passen de l'aplaudiment a la condemna, però sense deixar la cadira. L'espai, això sí, més petit que no pas a la portada d'El País. Competeixen amb el titular principal "El plan de Feijóo busca encarecer los apoyos de los socios a Sánchez".  Espai també per a la "deuda pública no deja de crecer mientras la privada se endurece". La foto de portada és per a Rússia, que destaca també "La extraña muerte del jefe del grupo Wagner muestra a Rusia como un estado mafioso". 

la razon 27 agost

El Mundo destaca en portada una entrevista amb el candidat de la presidència del govern espanyol, Alberto Núñez Feijóo. "Si yo cediera lo que va a ceder Sánchez, el presidente seria yo". I destaca que "A Junts le voy a ofrecer escuchar sus reivindicaciones y sus propuestas dentro del respeto a la Constitución". També espai per al cas Rubiales i com el govern el sostenia. "No nos gusta, pero hay que protegerlo". També destaca la prohibició de la FIFA 24 hores després. 

Per altra banda, l'ABC s'obliga del cas Rubuales, en portada només destaca que "Los atentados contra agentes de la autoridad crecen de forma preocupante desde la pandemia". La fotografia de portada és per Tenerife i l'incendi que ha arrasat 52 espècies endèmiques que podrien haver-se vist afectades, 12 de les quals estarien en perill d'extinció. 

abc 27 agost

La Vanguardia sí que obre amb la prohibició de la FIFA i la dimissió en bloc del cos tècnic de la selecció femenina de futbol i també destaca que la pluja és protagonista de l'arrencada de la Vuelta a Barcelona. Espai també per a la nova icona i el negoci de "Barbie".

la vanguardia 27 agost

El Periódico regala la fotoportada a la Vuelta i titula amb un "Ciclismo heroico en BCN". També espai per a la decisió de la FIFA amb Rubiales i quan és el millor moment per dir adeu als adolescents a l'estiu. En matèria política "ERC i Junts negocien con Sánchez con estrategias distintas". 

el periodico 27 agost

El Punt Avui destaca un "Suspès" de Rubiales en relació amb la FIFA i un altre tema que preocupa i molt i és el preu de l'oli. La sequera destaca que va reduir la seva producció al 50% l'any passat i aquesta temporada les previsions semblen pitjors. "Un litre d'oli d'oliva verge extra, que fa només un any valia 3,60 euros i el 2020, 2,18 euros, ja ha superat els 8 euros".

2el punt avui 27 agost

L'Ara destaca també el cas Rubiales i la Vuelta en portada i també les cinc incògnites de la tardor. Entre les quals, hi ha si anirem o no a eleccions, si Collboni governarà en solitari, si les hipoteques continuaran pujant, restriccions d'aigua a les llars o si Ucraïna tirarà endavant amb la contraofensiva. 

ara 27 agost