El govern valencià de Carlos Mazón va eliminar les imatges de les càmeres de seguretat del Palau de la Generalitat del dia de la DANA. PSPV i Compromís van reclamar recuperar els vídeos de la jornada del 29 d'octubre per analitzar l'activitat de Mazón i contrastar la seva versió mentre començaven els aiguats. El problema ha arribat quan el govern valencià ha confirmat que aquestes imatges van ser destruïdes "en compliment de la llei". Així doncs, l'executiu ha reconegut que les imatges es van conservar durant 15 dies, com marca la llei i fa amb qualsevol altra gravació. Passat aquest període, i tret que ho sol·licitin les Forces i Cossos de Seguretat de l'estat, s'esborren. El PSPV va registrar una petició pública d'informació per saber quant temps va estar Mazón al Palau després del seu dinar a El Ventorro amb la periodista Maribel Vilaplana.
Per la seva banda, el govern valencià no va fer cap excepció i segons ha contestat la secretaria autonòmica de Presidència van obeir la llei orgànica 4/1997, que regula la utilització de càmeres de vídeo, que en l'article 8 estableix que les gravacions "seran destruïdes en el termini màxim d'un mes des de la seva captació, tret que estiguin relacionades amb infraccions penals o administratives greus o molt greus en matèria de seguretat pública, amb una investigació policial en curs o amb un procediment judicial o administratiu obert". Seguint el que marca la llei, les imatges dels dies posteriors a la DANA també van ser eliminades.
Les imatges del Cecopi
L'oposició va exigir veure les imatges tant de l'interior com de l'exterior del Palau de la Generalitat, però el govern de Mazón es defensa afirmant que ningú els va demanar que guardessin les imatges del dia de la DANA. La resposta del govern de Mazón ha provocat que l'oposició pregunti, que "per què si existeixen imatges del president, Carlos Mazón, entrant en el Cecopi?". En aquelles imatges es veu al president popular entrant a les 20.28 hores somrient i saludant al personal. Segons explica Presidència, les imatges de l'arribada de Mazón no s'havien destruït perquè consideraven que el Cecopi és una "infraestructura crítica" i la normativa de conservació de les imatges és diferent. En la seva primera versió, Mazón va explicar que havia arribat a la reunió d'emergència a les 19.00 hores.
La vicepresidenta primera i portaveu del govern valencià, Susana Camarero, ha defensat l'actuació de l'executiu i en la roda de premsa posterior al ple del Consell ha detallat que en aquest cas no hi havia un procediment excepcional i que s'ha actuat com indicava la llei.
Destrucció de proves
L'eliminat de les imatges de les càmeres de seguretat ha comportat una nova fricció entre el govern valencià i l'oposició. El síndic del PSPV, José Muñoz, ha carregat contra Mazón i li ha reclamat que "digui la veritat als valencians". Muñoz ha tornat a exigir la dimissió del popular i que "deixi que el poble que va sofrir les conseqüències de la pitjor gota freda del segle decideixi qui vol que els representi". El socialista ha criticat que Mazón "és un mentider compulsiu, perquè diu que respecta la Justícia, però no respecta les proves que donarien llum al qual va passar amb la seva agenda la tarda del 29 d'octubre". En relació amb les imatges del Cecopi ha preguntat "unes imatges s'esborren i altres no? La llei es compleix unes vegades i altres no? Això es diu prevaricació. Destrueix les proves a martellades, com feia el PP".