El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha crispat els nervis del PSOE amb una petició als carters perquè "treballin al màxim" per garantir el vot per correu per al 23-J. Feijóo ha afegit que ho facin "amb independència dels seus caps" per aconseguir "repartir tots els vots abans que acabi el termini". Una afirmació que no ha agradat als socialistes, que l'han acusat de qüestionar el mecanisme del vot per correu. "Feijóo és un ultra amb pell de xai perquè fa servir les mateixes tècniques que l'extrema dreta, diu mentides i qüestiona el vot per correu i el sistema democràtic al nostre país", ha afirmat el ministre de Presidència, Félix Bolaños.

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, també ha carregat contra el candidat popular i l'ha acusat de minar la confiança en les institucions i la democràcia espanyola en una roda de premsa des de la cimera de l'OTAN a Vilna. El president del govern espanyol ha assegurat que encara que tot apunti a una victòria de la dreta, ell no canviarà el seu discurs, perquè es considera "un polític amb principis, de fortes conviccions". "Evidentment, em rebel·lo quan sento que es diuen mentides, com es van dir al debat, em rebel·lo quan sento blanquejar un partit masclista com Vox amb pactes a molts ajuntaments i comunitats autònomes, i em rebel·lo davant un ús descarnat del terrorisme, al qual vam derrotar el 2011, i que està trencant la unitat al voltant de les víctimes", ha afegit.

Pagar les hores extres als treballadors de Correus

A banda, el candidat del PP també ha involucrat els treballadors de Correus en una promesa electoral i s'ha compromès a aprovar en el seu primer Consell de Ministres pagar-los totes les hores extraordinàries que hagin fet durant el període electoral, en cas que el govern actual no ho faci. Correus ha respost ràpidament a les paraules del cap de llista del PP i ha afirmat que totes les hores extres que facin els carters per entregar el vot per correu estan pressupostades i es pagaran.

"Correus vol mantenir-se al marge de debats que pretenen soscavar les institucions i els serveis públics del país", ha indicat l'empresa en un comunicat on també ha defensat la professionalitat de tota la plantilla. Així mateix, han volgut deixar clar que el procés de vot per correu a Espanya és "segur", i han recordat que la Junta Electoral Central, un "organisme independent", és l'encarregada d'auditar tot el procediment i d'assegurar que es fa "amb totes les garanties per a la ciutadania".