La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha llançat un missatge que no ha agradat gents a la ministra d'Igualtat del govern espanyol, Irene Montero. Segons la líder madrilenya dels populars, "tot es polititza, es criminalitza la vida normal i es normalitza el crim". "Hi ha una inversió de valors total. Un filet, una floreta, la lletra d'una cançó, el teu cotxe, ser home, criticar el govern, tenir un patrimoni... Pensar diferent és un crim", ha opinat Ayuso aquest dijous al matí. 

Irene Montero replica Ayuso

Davant de les paraules d'Ayuso, la ministra d'Igualtat ha fet un tuit assegurant que si fos per Ayuso les dones "no podríem votar o obrir un compte corrent perquè el que és normal no es canvia". "Existiria el dret de pernada i els crims d'honor. Amb el feminisme conquerim drets i coses que eren normals deixen de ser-ho. I encara sort", ha reflexionat la dirigent d'Unidas Podemos.

Ayuso, aquest matí, també ha seguit el seu discurs, assegurant que s'ha assumit com a "normal, ocupar, beneficiar-se del sí és sí, anar avisant que es tornarà a fer". De fet, la presidenta madrilenya ha subratllat que Espanya "està en un moment crític". "Cal estudiar totes les possibilitats per evitar abandonar Espanya en mans d'aquest front anti. Per això, rendir-nos, no és una opció", ha reflexionat Ayuso en el seu discurs. 

Feijóo com a solució

En aquesta línia, ha donat com a solució el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, qui afronta una investidura el pròxim 26 i 27 de maig. Així mateix, ha titllat l'actual govern espanyol de "front" i ha opinat que l'actual executiu "ens porta a gran velocitat a un terreny molt perillós caracteritzat per la falta de convivència, el desincentiu social i les lluites identitàries, que és la pedra angular de tot plegat". 

Aquesta picabaralla arriba en el context de denúncies contra el president suspès de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, per fer un petó als llavis a la jugadora de la selecció espanyola femenina Jennifer Hermoso durant l'entrega de medalles del Mundial de futbol.