Les joventuts de Junts per Catalunya, la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), ha decidit suspendre de forma temporal Josep Arcas, el polèmic afilat del partit que assetjava la regidora de la CUP, Ariadna Sierra, a Sant Cugat del Vallès. Segons ha pogut confirmar El Nacional.cat i ha avançat el Diari Ara, Arcas va rebre la notificació el passat dimarts, justament l'endemà del ple polèmic en el qual la regidora anticapitalista va denunciar els comportaments de Josep Arcas. Arcas té un expedient obert des de dimarts i una de les vies que deixa obert el reglament de l'organització juvenil en cas de falta greu és la suspensió temporal com a afiliat de l'entitat. D'aquesta forma, el ja exafiliat tindrà un període d'al·legacions d'un mes perquè pugui defensar-se si vol mantenir-se com a membre de la JNC. 

Resposta ràpida de la JNC

Precisament, la secretària general de l'organització juvenil, Ariadna Urroz, va actuar de forma ràpida i contundent al comportament d'Arcas traslladant-ho a l'òrgan disciplinari. "Aquests fets no representen la JNC i així ho he traslladat personalment a la regidora de la CUP a Sant Cugat", va explicar Urroz a través d'un fil a X. 

La cupaire Ariadna Sierra va aprofitar el ple d'octubre per denunciar els comportaments d'Arcas durant els últims mesos.  Des de manipular imatges seves fins a entregar-li condons per evitar que es reproduís. "Es va personificar aquí (en el ple de l'Ajuntament) i ens va portar condons dient que volia evitar que ens reproduíssim. No content amb això i molt preocupat de si jo havia o no de tenir fills, es va venir a un espai al qual jo treballava de forma voluntària a portar-me encara més condons", va assegurar Ariadna Sierra. 

Sierra va dedicar una bona estona a denunciar l'assetjament d'Arcas: "Sembla que la meva vida personal i amb qui follo i deixo de follar també l'interessa moltíssim. Tant que m'ha preguntat per un missatge privat, com ha fet tants altres cops, amb quants policies nacionals m'havia relacionat o me n'havia anat al llit". 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!