El candidat a les eleccions municipals de Barcelona és Capital, Jordi Graupera, ha exposat que "a Barcelona s'ha instal·lat la llei del més fort. Cap institució ha defensat els drets i les llibertats durant dècades, i des de l'octubre ja no es pot amagar més que mana el més violent. Tothom ho ha entès". El candidat fa referència a la vaga de taxis i als incidents violents que han protagonitzat alguns membres del sector.
A Barcelona s'ha instal·lat la llei del més fort. Cap institució ha defensat els drets i llibertats durant dècades, i des de l'octubre ja no es pot amagar més que mana el més violent. Tothom ho ha entès. https://t.co/5RbHymgTp6
— Jordi Graupera (@JordiGraupera) 18 de gener de 2019
"Des dels criminals més petits a màfies organitzades, passant per protestes legítimes i il·legítimes, tothom ha entès que les institucions mai no defensaran la població de la violència arbitrària. Només hi cediran o l'alimentaran segons els seus interessos de control social", ha dit.
Des dels criminals més petits a màfies organitzades, passant per protestes legítimes i il·legítimes, tothom ha entès que les institucions mai no defensaran la població de la violència arbitrària. Només hi cediran o l'alimentaran segons els seus interessos de control social.
— Jordi Graupera (@JordiGraupera) 18 de gener de 2019
"De les bufetades de l'1-O a la violència d'avui", ha afegit.
Les bufetades de l'1O ----> la violència d'avui.
— Jordi Graupera (@JordiGraupera) 18 de gener de 2019
"Per això no és cap frivolitat que el Govern i el Parlament hagin fet servir la violència d'argument central durant un any", ha escrit, i ha afegit: "O que l'alcaldessa es posés de perfil quan es vulneraven drets fonamentals. O que l'oligarquia hagi llogat un policia francès de candidat. O que els partits facin ús de velles glòries o represaliats per evitar encarar-ho".
Per això no és cap frivolitat que el govern i el Parlament hagin fet servir la violència d'argument central durant un any.
— Jordi Graupera (@JordiGraupera) 18 de gener de 2019
O que l'alcaldessa es posés de perfil quan es vulneraven drets fonamentals. O que l'oligarquia hagi llogat un policia francès de candidat. O que els partits facin ús de velles glòries o represaliats per evitar encarar-ho.
— Jordi Graupera (@JordiGraupera) 18 de gener de 2019
"La violència de taxistes contra la seva competència no es pot acceptar", ha afirmat. "Protestar contra el Govern, ok. Vaga, un dret. I el Govern té el deure d'escoltar i fer el que cregui que defensa millor el bé comú. Però agredir la competència en ple conflicte regulador és intolerable", acaba Graupera.
La violència de taxistes contra la seva competència no es pot acceptar. Protestar contra el govern, ok. Vaga, un dret. I el govern té el deure d'escoltar i fer el que cregui que defensa millor el bé comú. Però agredir la competència en ple conflicte regulador és intolerable.
— Jordi Graupera (@JordiGraupera) 18 de gener de 2019