La líder de C's a l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, ha presentat aquest dilluns una denúncia per un presumpte delicte d'amenaces contra Oriol Pujol Ferrusola en haver-li enviat un missatge de mòbil per voler impulsar una comissió d'investigació sobre presumptes irregularitats en l'agència de desenvolupament urbà Barcelona Regional (BR), en el qual deia: "Sabia que eres una persona retorçada. Això et donarà mal viure. Cuida't".

En declaracions als periodistes en la Ciutat de la Justícia després de presentar la denúncia, ha detallat que va rebre el missatge dissabte a la tarda 2 de juliol, després que el dia anterior proposés en el ple municipal de crear aquesta comissió d'investigació. La comissió no es va aprovar, però sí que es va tirar endavant una comissió de seguiment –amb menys control dels grups– impulsada pel Govern municipal.

Mejías ha volgut deixar clar que en aquestes presumptes irregularitats figuren "contractes vinculats als fills i a la família" de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i, segons concreta en la denúncia, entre 2009 i 2015 l'empresa mercantil Entorn –vinculada al seu germà Pere Pujol– va rebre quatre adjudicacions per un total de 140.000 euros, i Èxit de Disseny, també relacionada amb la família, va obtenir contractes per 286.000 euros.

Preguntada pels periodistes, ha explicat que coneix Oriol Pujol de quan van coincidir en el Parlament en anteriors legislatures i que després no van tornar a tenir relació, tampoc telefònica, el que contribueix a demostrar que va enviar el missatge amb una "clara intenció amenaçadora", segons la regidora. Mejías ha dit que ha presentat la denúncia per evitar que aquesta conducta torni a passar i per enviar un missatge "als que proven d'intimidar-nos" que no ho aconseguiran. "Cap amenaça no impedirà" que C's continuï demanant responsabilitats davant de possibles malversacions de diners públics.