El món de la política s'ha acomiadat de Marta Ferrusola, que ha mort aquest dilluns a 89 anys. Després de conèixer la notícia, moltes personalitats polítiques han expressat la seva tristesa pel traspàs de l'esposa de Jordi Pujol. Un dels primers a reaccionar ha sigut Xavier Trias, exalcalde de Barcelona i exconseller de Pujol. Poc després de conèixer la notícia, Trias s'ha mostrat "molt trist". "Suport incondicional del president al llarg de tota la vida, una dona també de forta personalitat i destacada activista en el catalanisme", ha remarcat en una piulada.

🔴 Mor Marta Ferrusola, DIRECTE | Reaccions i última hora
 

De la mateixa manera, el secretari general de Junts, Jordi Turull, també ha reaccionat minuts més tard. Més del mateix amb la presidenta del partit, Laura Borràs. Carles Puigdemont també ha traslladat el seu condol a través de les xarxes, on ha afirmat: "Va ser al costat del president en totes les circumstàncies, no sempre fàcils, i va estimar profundament Catalunya. Que descansi en pau".

En paraules similars s'ha expressat el president del Parlament, Josep Rull: "Al cel sia". L'expresidenta del Parlament Núria de Gispert també ha lamentat el traspàs de Ferrusola. "Dona forta i valenta, una patriota catalana", ha destacat, aquest mateix dilluns a la nit.

La Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) també ha transmès el seu condol a la família. Uns termes similars als quals ha fet servir la presidenta de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Meritxell Budó.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!