Continuen les protestes contra l'amnistia i el pacte entre PSOE i Junts davant la seu del partit socialista al carrer Ferraz, a Madrid. Les protestes, multitudinàries, dia rere dia, també han comportat agressions verbals a periodistes, sobretot de mitjans de l'ala més progressista com es va veure amb l'eurodiputat de Vox Hermann Tertsch contra un periodista d'ElPlural. Aquest divendres, en una nova protesta a Ferraz, la víctima d'una agressió ha estat un periodista de La Sexta. L'agressió, però no ha estat pas verbal, sinó física. Tal com s'ha vist en directe durant el programa "Más Vale Tarde" de la cadena, el periodista que cobria la protesta ha estat increpat per manifestants que cridaven "premsa espanyola manipuladora" i un home ha empentat al càmera que acompanyava el reporter.

L'agressió s'ha vist en directe durant l'emissió del programa, i el presentador Iñaki López, ha condemnat els fets immediatament. "És feixisme agredir un treballador, els mitjans de comunicació, és de feixista", ha etzibat el presentador espanyol. Per altra banda, el reporter ha decidit allunyar-se, juntament amb el càmera agredit, del gruix de manifestants just després de l'incident. "Què fas pegant el nostre càmera?", ha cridat el reporter en veure l'agressió. "La connexió s'està fent una mica... Ens enretirarem una mica", ha explicat. Durant el moment de l'agressió es pot veure en directe a un manifestant molt alterat, que escridassa als periodistes i que presumptament seria qui ha pegat al càmera de La Sexta. Els crits contra la premsa han estat una constant durant les vuit jornades de protestes, però fins ara no s'havia produït cap agressió física, tot i que sí que s'havien viscut episodis d'agressions verbals durant els darrers dies.

Nova jornada de protestes a Ferraz contra l'amnistia

Centenars de persones es concentren aquest divendres, per vuitena nit consecutiva, davant la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid per protestar contra l'amnistia negociada amb els partits independentistes. Els manifestants, que al llarg de la setmana han respost a la crida de grups afins a Vox, onegen banderes espanyoles i criden consignes contra el president en funcions del govern espanyol, Pedro Sánchez, que aquest mateix divendres s'ha assegurat els vots necessaris per tornar a ser investit, en un debat que se celebrarà la setmana vinent. Les concentracions davant la seu socialista han acabat, dimarts i dijous, amb aldarulls, càrregues policials, ferits i detinguts.