L'exsecretari general de CDC Oriol Pujol podria acceptar entrar a la presó per evitar així anar a judici pel cas de les ITV i treure la seva esposa de la causa oberta. Segons TV3, aquest seria el possible acord que haurien negociat els advocats de Pujol amb la Fiscalia.

Oriol Pujol acceptaria una pena de presó de dos anys i mig, que li impedirien evitar entrar-hi. L'exsecretari general de CDC està sent investigat per la seva presumpta implicació en una trama empresarial que hauria intentat manipular els concursos de concessió de les estacions d'ITV. Oriol Pujol està imputat per suborn, tràfic d'influències i falsedat documental. A més, se sospita que hi hauria tràfic d'influències, ja que presumptament hauria afavorit un amic, i hauria cobrat comissions a través de l'empresa de la seva dona.

El preacord entre la defensa de Pujol i la Fiscalia, hauria de ser també ratificat pel sindicat Manos Limpias, ja que n'és l'acusació popular. Manos Limpias assegura que valorarà l'acord quan el rebi, però avança que exigirà a Pujol el reconeixement dels delictes, penediment i reparació econòmica dels danys.

Oriol Pujol ha negat aquest acord: "El que pot passar és que altres imputats estiguin temptejant escenaris. Jo no", ha dit a El Nacional.