Óscar Puente és el ministre que fa més soroll. A cop de piulada, el titular de Transports del govern espanyol reacciona a totes les polèmiques i s'enfronta a tort i a dret a les xarxes socials. De fet, es va donar a conèixer ja en la sessió d'investidura fallida de Núñez Feijóo del passat setembre, en la qual Sánchez li va cedir la paraula per respondre el líder popular des del faristol a cop de titular i apujant el to al Congrés dels Diputats. Cada cop que fa una piulada o agafa el micròfon és per fer un titular i apujar el to del conflicte contra un adversari polític. En aquest cas, l'exalcalde de Valladolid ha titllat Feijóo de "pagafantes" de Santiago Abascal, després que el líder de Vox es reunís aquest dimecres de forma sorpresa amb el primer ministre d'Israel, Benjamin Netanyahu.

Abascal es va reunir amb l'israelià després que Espanya anunciés el reconeixement de l'estat palestí. El PSOE i Vox són la nit i el dia pel que fa a la guerra entre Israel i Hamàs, mentre Sumar i el Partit Popular han quedat en un segon terme. Els populars van rebutjar el reconeixement de Palestina i és que consideren que això enforteix Hamàs. Tanmateix, qui té la fotografia amb Netanyahu és Abascal. "Feijóo ha decidit de ser el pagafantes d'Abascal en aquestes eleccions. Primer amb Milei. Després amb Netanyahu. I ho pagaran car", ha remarcat Puente, recordant que el conflicte entre Sánchez i Milei, que va desembocar en un conflicte diplomàtic, també va deixar els populars en fora de joc mentre Vox sortia a la fotografia al costat del líder argentí.

Puente no n'ha tingut prou amb una piulada, sinó que més tard el titular de Transports considera que el PP ha "malgastat" una oportunitat de posicionar-se "amb la raó, la pau i contra la violència". "Primer, amb Milei. El temps demostrarà que abraçar-se a algú així és un suïcidi", ha assegurat Puente, que després ha citat el cas de Netanyahu. "És molt pitjor que la fotografia de les Açores", ha finalitzat Puente, que ha descrit que a la fotografia hi ha un senyor sobre el qual pesa una ordre de detenció de la Cort Penal Internacional

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!