El Comitè Federal del PSOE havia despertat moltes expectatives: es volia veure fins a quin punt Pedro Sánchez estava disposat a negociar amb Catalunya i si els barons del partit donaven suport al diàleg o el dinamitaven. A la fi, el resultat mediàtic, a les portades, resulta favorable al president. El Periódico, el més triomfalista, anuncia l'obertura d'una dècada de diàleg. La Vanguardia i El País opten per una visió més neutral, però sense qüestionar Sánchez. El que més sang fa amb el president del govern espanyol és El Mundo, que no pot amagar el seu desconsol per la "rendició" dels barons que van acceptar el diàleg. La Razón també dedica les seves dosis de verí cap a Sánchez a la portada, però sense destacar-ho excessivament. Des d'un punt de vista absolutament contrari, El Punt - Avui també llança una gerra d'aigua freda al diàleg en una entrevista amb Torra: "El Parlament ha votat que vol un mediador". L'Ara i l'ABC ignoren en portada el Comité Federal del PSOE, el que a Sánchez ja li va bé.
El Periódico no aplaudeix perquè no pot, però s'arrisca a assegurar que "Sánchez garanteix una oferta viable" i fins i tot promet ja una dècada sencera de diàleg territorial. Un entusiasme més basat, sens dubte, en la fe que en els fets. Completa la portada un article sobre l'increment de la toxicitat de la marihuana.
El País deixa el debat territorial per als marges, però es limita a donar veu a Sánchez prometent que el diàleg amb Torra "no perjudicarà d'altres territoris". L'article principal, malgrat tot, se centra en com afecta a Europa la guerra comercial entre la Xina i els Estats Units. I a la portada també s'avança un estudi sobre el vot a Vox: sens dubte una anàlisi necessària.
La Vanguardia tan sols anuncia que Sánchez vol un suport "abrumador" per al seu acord amb Catalunya. Evidentment, és el que vol qualsevol governant sobre qualsevol tema. En qualsevol cas, aquest diari prefereix destacar la qüestió de la cancel·lació del Mobile, tot intentant minimitzar les ferides amb una entrevista a Ada Colau i un article sobre la consolidació de Barcelona com a hub digital.
El Mundo guanya el premi a la bel·ligerància contra Sánchez amb un titular ple de drama: "Els barons es rendeixen i tan sols Page adverteix del diàleg amb ERC i Torra". És, sens dubte, la frustració per haver fracassat després d'haver intentat en va, durant mesos, que els barons del PSOE abandonessin al seu líder. En portada, també, unes declaracions del sempre polèmic Luis Argüello, secretari de la Conferència Episcopal, en què, de fet, acusa al PSOE d'orquestrar un atac contra l'Església.
La Razón reserva el paper central de la portada a una entrevista amb Inés Arrimadas, que promet que Ciutadans continuarà com a partit i afirma que la coalició amb el PP es limitarà a Catalunya, el País Basc i Galícia. Sense destacar-ho excessivament, a portada mostra la seva indignació perquè "Sánchez qualifica de polèmiques fugaces Catalunya i Veneçuela".
El Punt Avui també aixafa la guitarra de Sánchez, amb una entrevista amb el president Torra que recorda que "El Parlament ha votat que vol un mediador". La dècada de diàleg i el suport "abrumador" sembla que no seran tan fàcils d'aconseguir.
L'ABC prefereix obrir amb l'anunci d'una enquesta sobre les eleccions basques i gallegues. Predomina un to desapassionat que no és habitual al diari madrileny.
Tampoc l'Ara dedica atenció a Sánchez i als barons del PSOE en portada. El tema central: el coronavirus.