Com passa tots els diumenges, el quiosc és avui una miscel·lània on cada diari ens presenta la seva collita pròpia de temes. Un clàssic, però, que trenquen El Mundo i l’ABC, que fan pinya avui contra el seu enemic públic número 1 amb permís, això sí, de Carles Puigdemont. Pedro Sánchez i el cas Begoña Gómez segueixen ocupant les portades dels dos rotatius del trio de la benzina, tot i que avui no desvetllen cap nova presumpta malifeta de la dona del president espanyol a la Universitat Complutense. Aquest diumenge s’han posat d’acord per sembrar una ombra de mala maror dins les files socialistes per l’allau d’informacions sobre la dona de Sánchez.

Begoña Gómez, Juan Guerra o la Gurtel

El Mundo destaca que el PSOE es distancia de Sánchez en el cas Begoña en tractar-se d’un “tema personal”. El rotatiu dona veu, un cop més, als crítics amb el líder socialista, que reclamen explicacions sobre la qüestió. Aquest sector mostra el seu temor que dany que pot causar el cas en Pedro Sánchez. Potser s’ensumen una nova espantada de Sánchez? L’ABC també ha parlat amb aquest sector, però  se centra als socis de govern dels socialistes, que a porta tancada mostrarien els seus recels per les “coses rares” que hi ha en la investigació judicial a la dona del president espanyol per corrupció i tràfic d'influències. Calen, diuen, explicacions. Però no pateixin que per ara no tenen previst fer casus belli: s'està molt lluny del cas Juan Guerra i encara més de la Gurtel, i no tenen cap intenció de seguir el joc de la dreta i l'extrema dreta.

Sembla que La Razón avui afluixa una mica en el setge a Pedro Sánchez, amb una cridanera entrevista a Teodoro Obiang, president de Guinea Equatorial, que encapçala amb una proclama monàrquica i sobre la unitat d'Espanya fora de lloc en els temps que corren. Doncs res més lluny de la realitat. Al més pur estil maruendista,  s’empesca un titular digne de tertúlia de la COPE acusant Pedro Sánchez de “podemitzar” el PSOE amb el seu discurs sobre els jutges, l’IBEX o la premsa.

Catalunya, turisme i classe mitjana

La miscel·lània dominical la trobem a la resta de rotatius, on cadascú fa la seva aposta editorial. Així, La Vanguardia mostra nerviosisme pels 68 dies que han passat d'ençà que es van celebrar les eleccions a Catalunya i fa la llista dels reptes urgents que haurà de resoldre el futur Govern. Si és que n’hi ha... El Periódico ens acosta a l’aposta del sector hoteler pel turisme responsable en ple debat sobre el turisme i l’Ara fa una anàlisi sobre el declivi de la classe mitjana. Com veuen, hi ha per triar i remenar.

Portada 'El Mundo'
Portada 'El Mundo'
Portada 'ABC'
Portada 'ABC'
Portada 'La Razón'
Portada 'La Razón'
Portada 'El Periódico'
Portada 'El Periódico'
Portada 'La Vanguardia'
Portada 'La Vanguardia'
Portada 'Ara'
Portada 'Ara'
Portada 'El País'
Portada 'El País'
Portada 'El Punt Avui'
Portada 'El Punt Avui'
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!