Begoña Gómez es presentarà aquest matí per segon cop davant del jutge que la investiga per corrupció i tràfic d’influències. La dona de Pedro Sánchez ha evitat el que es coneix popularment com a paseíllo i accedirà a les dependències judicials pel garatge, evitant les càmeres dels mitjans de comunicació. Tot i això, el trio de la benzina els hi dediquen avui el seu particular paseíllo, en un setge sense treva a Begoña Gómez i les seves activitats a la Universitat Complutense de Madrid. 

Begoña Gómez i la Complutense

Així, l’ABC explica que Begoña Gómez va demanar fa tres setmanes, quan ja estava imputada, renovar un dels màsters que dirigeix a la universitat, mentre que La Razón assegura que la dona de Pedro Sánchez va cobrar per dirigir una càtedra, cosa que la universitat no fa. Qui fa més llenya és, un dia més, El Mundo que assegura que Gómez va intentar aconseguir, sense èxit, el suport de la universitat davant del jutge. En aquest punt llença una ombra de sospita quan assegura que la universitat es va negar a aprovar la memòria del màster de Gómez, i és aquí quan surt al rescat El País, que en dona una versió totalment diferent. El diari oficial de la Moncloa sosté que ella va intentar lliurar les memòries, però que la Complutense va evitar examinar-les sota l’argument que estava sent investigada pel jutge. Un mateix fet, diferents versions. Ja ens tenen acostumats.

Joe Biden i Ursula Von der Leyen, també protagonistes

I amb permís de Begoña Gómez, hi ha dos protagonistes més a les portades que trobem aquest divendres al quiosc. D’una banda, Joe Biden, sobre qui creix la pressió perquè abandoni la cursa per a la reelecció a la presidència dels Estats Units. En aquesta ocasió, ha estat Barack Obama qui s’hauria expressat en aquest sentit. Aquest culebrot ja fa dies que dura, i amb la ja cantada victòria de Donald Trump, no és molt difícil saber com acabarà. L’altra protagonista de les portades, Ursula Von del Leyen, que ha estat reelegida, amb nota, per presidir cinc anys més la Comissió Europea. L’aliança de socialdemòcrates i conservadors, amb el suport de liberals i els verds, ha permès a l’alemanya repetir al capdavant d’una Europa que s’afronta a grans reptes: des de la guerra d’Ucraïna, a l'agenda verda, passant per la immigració. Moments complicats, com els que passa Begoña Gómez i Pedro Sánchez.

Portada 'La Razón'
Portada 'La Razón'
Portada 'El Mundo'
Portada 'El Mundo'
Portada 'ABC'
Portada 'ABC'
Portada 'El País'
Portada 'El País'
Portada 'Ara'
Portada 'Ara'
Portada 'La Vanguardia'
Portada 'La Vanguardia'
Portada 'El Periodico'
Portada 'El Periodico'
Portada 'El Punt Avui'
Portada 'El Punt Avui'
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!