El Partit Popular finalment no posarà a la venda la seu nacional de la formació al carrer de Génova de la capital madrilenya. El partit, sota l'exlíder Pablo Casado, havia fet moviment per desfer-se de l'edifici per la seva forta relació amb els escàndols de corrupció que van ocórrer dins de les seves oficines. En canvi, el nou PP sota el comandament d'Alberto Nuñez Feijóo ha rectificat i ha decidit que la seu "és propietat dels afiliats" i que els edificis "no tenen la culpa de res", en referència als casos de corrupció que van esquitxar la seu i el partit. Després del comitè de direcció del PP, el coordinador general, Elías Bendodo, ha deixat clar aquesta posició de la direcció i ha explicat que no es formarà el contracte administratiu de venda que l'antiga direcció va iniciar. Així confirmant que els populars no deixaran la seva emblemàtica seu en el centre de Madrid.
"La seu del PP és propietat dels seus afiliats i els edificis no tenen la culpa de res", ha assegurat Bendodo. A més, ha declarat "la intenció de seguir" a Génova i que el contracte es "resoldrà en el seu moment". I és que el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ja va avançar a l'abril que la venda de la seu nacional del partit no era la seva prioritat i que "si es fa una operació serà per necessitat de finançament o tresoreria, no per una altra qüestió". D'aquesta manera es queda sense efecte l'anunci que va fer l'expresident dels populars, Pablo Casado el 17 de febrer de 2021 quan va dir que el partit deixaria la seva històrica seu i canviaria la seva ubicació per a trencar amb el passat i la corrupció. L'anunci el va fer la setmana que arrencava en l'Audiència Nacional el judici pel presumpte pagament de les reformes de la seu del PP amb diner negre. A l'octubre, l'Audiència Nacional va condemnar a l'extresorer Luis Bárcenas a dos anys de presó i al PP com a responsable civil per pagar les obres de Gènova amb la 'caixa b'.
Feijóo canvia la dinàmica del PP
L'arribada d'Alberto Núñez Feijóo al capdavant del Partit Popular ha canviat les perspectives electorals de Gènova. Segons exposa una enquesta de elDiario.es, elaborada per Simple Lógica, els populars es consoliden com la força més votada, deixant enrere el seu principal competidor: el PSOE. Si les eleccions generals es fessin ara mateix el PP concentraria el 29% dels vots, un resultat que millora les perspectives el partit de fa dos mesos en una altra enquesta del digital (27,9%) i dels resultats que va obtenir Pablo Casado en les eleccions de 2019 (21%). El que es comença a anomenar efecte Feijóo està rescatant al PP dels mal resultats que se'ls augurava en l'enfrontament entre Casado i Ayuso, tot i això, igual que ha acabat passant amb l'efecte Yolanda, pot ser que aquests brots verds electorals dels populars no acabin en res.
El principal perjudicat per la remuntada dels populars no és el seu rival a la dreta, Vox, sinó a l'esquerra, els socialistes. El partit encapçalat per Pedro Sánchez torna a ser relegat a un segon lloc en les enquestes. Els socialistes aconseguirien el 25% dels vots, lluny del 28% que van assolir l'any 2019. El PSOE se segueix ressentint de la recuperació del PP, la qual no afecta l'extrema dreta de Vox. El partit de Santiago Abascal es mira de lluny l'evolució frec a frec del PP i el PSOE. La formació d'extrema dreta fa mesos que recull sondejos que li asseguren revalidar el seu lloc com tercera força. És més, els d'Abascal no només tornarien a ser tercera força, sinó que ho serien amb més representants en passar de concentrar el 15% dels vots l'any 2019 al 18% en unes eventuals eleccions en l'actualitat