Carles Puigdemont, cap de llista de Junts per Catalunya pel 12-M, ha atès els mitjans aquesta matí des del Rosselló. Puigdemont ha començat la seva intervenció lamentant les incidències a Rodalies que estan marcant la jornada d'avui. "Primer, vull mostrar la meva solidaritat amb els usuaris de Rodalies que avui no poden fer servir aquest servei en una altra jornada de caos que afecta la mobilitat. Probablement, alguns d'ells volien usar aquest servei per votar". A més, el candidat de Junts ha fet una crida a votar i ha remarcat que aquest diumenge "el país es juga moltes coses". 

🔴 Incidències a Rodalies avui, directe | Última hora de les línies afectades

Puigdemont ha atès la premsa des de la Roca de l'Albera, a la comarca del Rosselló. El candidat de Junts ha explicat que el lloc triat és un punt de la Catalunya Nord que "ens fa sentir molt a casa". "És un lloc històric que permet veure gran part de les comarques del nord. També es veu el referent del Canigó, que es pot veure des de casa meva, Sant Julià de Ramis", ha apuntat. 

"Esperem que el dret de vot es pugui exercir amb tota normalitat", ha subratllat Puigdemont en referència al caos a Rodalies. Abans d'atendre els mitjans, ja havia traslladat la seva preocupació per la nova incidència a través de les xarxes socials. "Un altre caos, un altre perjudici a milers i milers d'usuaris. Quan no és un all, és una ceba", ha tuitat. 

Una última jornada electoral a l'exili 

El candidat de Junts ha explicat que espera que "avui sigui la darrera jornada de molts exilis, han passat molts anys i és l'hora de tornar a casa. Això serà així perquè la llei d'amnistia ho preveu". També ha destacat que no es troba nerviós per aquesta jornada i ha remarcat la feina que ha fet el seu partit durant la campanya. "No és la primera vegada que visc un moment així, no hi ha neguit ni nervis perquè arribem satisfets de la feina ben feta", ha declarat Carles Puigdemont. 

Bons auguris per a Junts 

Junts per Catalunya encara aquesta jornada electoral amb bons auguris per part de les darreres enquestes. La candidatura liderada per Carles Puigdemont ha anat sumant suports de sondeig en sondeig. A diferència dels altres partits independentistes, com ERC o la CUP, els juntaries aspiren a repetir o millorar els seus resultats a les urnes. 

 

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!