L'alcalde de Vigo, Abel Caballero, ha tornat a ser protagonista del cap de setmana per una actuació dantesca. Caballero ha deixat una de les imatges més surrealistes d'aquesta setmana atrevint-se a ballar breakdance durant la celebració de la competició O Marisquiño aquest dissabte al port de Vigo. Segons ha informat el Faro de Vigo, després de ser cridat a pujar a l'escenari, no només es va treure la jaqueta i va realitzar diversos passos de ball, més que qüestionables, sinó que també va ser ell mateix el que ho va compartir a les seves xarxes socials. Malgrat els 76 anys de Caballero, se'l va veure còmode, fins i tot demanant el suport del públic, la seva actuació la va acabar fent uns passos de ball tirat per terra. L'actuació de Caballero no es va limitar només al ball, sinó que va llançar un repte al seu homòleg madrileny, José Luís Martínez Almeida.

En acabar el seu ball es va apoderar del micròfon i va dir "vull reptar a l'alcalde de Madrid, Martínez Almeida, a una batalla de ball". En to humorístic assegurava que "el guanyaré".  En la prova de BMX l'edil també va intervenir dient que Vigo comptarà aviat amb unes instal·lacions cobertes per a esports urbans i que cites com O Marisquiño i els seus esportistes són millors que les d'alguns destins europeus "i que els de Corunya", traient a col·lació la rivalitat entre totes dues ciutats. L'actuació de Caballero ja ha donat la volta per la xarxa i acumula més de 260.000 reproduccions. 

Caballero i l'enllumenat nadalenc

L'alcalde de Vigo és des de fa uns anys conegut principalment per la seva obsessió amb els llums de Nadal. La principal ciutat gallega, Vigo, ja s'està preparant des d'inicis del mes d'agost per al muntatge de l'enllumenat nadalenc. Abel Caballero va presentar les novetats per enguany, anunciat així la instal·lació d'una estrella polar gegant que, igual que la resta d'11 milions de llums led, estarà connectat a l'enllumenat públic en uns mesos sobre què ja penja l'amenaça de límits als subministraments energètics. Un total de 340 carrers de Vigo estaran coronades per les llums led, en les quals segons Caballero, veu "el millor Nadal del món". En l'acte de presentació de les llums de Nadal, Caballero va assegurar davant dels mitjans "la d'enguany serà una il·luminació molt més bonica i molt més atractiva que la de l'any passat". L'alcalde va aclarir que les llums estaran enceses una hora menys al dia, respecte a anys anteriors, per a contribuir a l'estalvi energètic que promou el govern espanyol.