Una rua amb centenars de vehicles ha recorregut durant dues hores les principals artèries viàries del Bages i, al voltant de les vuit del vespre, ha arribat als entorns de la presó de Lledoners per desitjar bona nit als presos polítics, així com reclamar la seva llibertat.

Amb motiu de la Diada, l'ANC, els CDRs, el Consell Local per la República, Òmnium i diversos col·lectius independentistes del Bages han organitzat una rua de vehicles per la independència. A dos quarts de sis de la tarda s'ha iniciat la marxa lenta de cotxes a Sant Fruitós de Bages i, durant dues hores, s'han recorregut diferents artèries i municipis de la comarca com ara Súria, Sallent, Sant Vicenç de Castellet, Sant Salvador de Guardiola i Sant Joan de Vilatorrada. 

Caravana vehicles Lledoners Diada / ACNUna comitiva de motocicletes que forma part de la caravana reivindicativa que ha anat a Lledoners a saludar els presos polítics / ACN

Uns 700 vehicles

Segons ha informat l'ANC, en total hi ha participat uns 700 cotxes en aquesta rua reivindicativa, que la seva arribada a Lledoners ha coincidit amb l'acte de Joan BonaNit, a un quart del nou del vespre. Així és coneix popularment a Joan Porras, que cada vespre dona la bona nit als presos polítics. 

Als afores de Lledoners, desenes de persones esperaven la caravana amb estelades i cartells reivindicatius. La rua ha arribat al voltant de tres quarts de vuit del vespre a Lledoners i, fins a les nou del vespre no han acabat de passar tots els cotxes. A un quart del nou del vespre, tots els presents han saludat els presos independentistes.

Tots ells han respost des de l'interior del centre penitenciari amb un "bona nit".