La ministra de Sanitat i líder de Más Madrid, Mónica García, s'ha despertat aquest matí amb una sorpresa molt desagradable al seu vehicle privat i ha volgut compartir la mala experiència al seu perfil d'X, antic Twitter. La titular de Sanitat ha ensenyat dues imatges on es veu el seu cotxe amb adhesius amb simbologia nazi i el vidre del davant brut com si hi haguessin tirat menjar. "El meu cotxe ha aparegut vandalitzat i amb adhesius nazis. Continuo defensant la bona política, encara que ens intentin acovardir i amenaçar perquè no l'exercim. Que se n'assabentin els qui encoratgen la crispació i els qui la perpetren", ha sentenciat García, deixant clar que seguirà lluitant pels seus ideals.

L'adhesiu que han enganxat a la finestra del cotxe és una imatge d'un grup de presoners d'un camp de concentració nazi (porten la roba de ratlles característica d'aquells camps de l'horror) i l'àliga acompanyada de l'esvàstica. S'hi pot llegir la paraula "Holocuento", una barreja de 'cuento' i 'Holocaust'.

Missatges de suport

La piulada de la ministra de Sanitat ha rebut a l'instant missatges de suport com el que li ha dedicat Yolanda Díaz, la vicepresidenta segona del govern espanyol, que li ha enviat una abraçada i ha sentenciat que "el seu odi i violència no faran que parem ni un segon". 

En la mateixa línia s'ha expressat la presidenta dels comuns al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach que ha assegurat que "davant el seu odi i intimidacions, les nostres ganes de seguir avançant i millorant la vida de la gent" i la ministra d'Igualtat, Ana Redondo que ha subratllat: "Davant el seu odi i intolerància, la nostra convivència i democràcia. Una abraçada forta, companya".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!