El presumpte espionatge exercit pel llavors president del BBVA, Francisco González, contra l'anomenat "grup hostil" -la constructora Sacyr, que volia fer-se amb el control del banc- a partir d'informes elaborats pel comissari Villarejo quedaria demostrat en uns enregistraments revelats aquest dilluns pel digital moncloa.com, en els quals el cap de Seguretat del BBVA, Julio Corrochano, conversa amb Villarejo.
En l'esmentada conversa, Corrochano demana a Villarejo que li vagi passant els informes que realitza -entre els quals apareix el nom de José Montilla, aleshores ministre d'Indústria i posteriorment president de la Generalitat- amb l'especificació que és per a poder comunicarselo al seu "presi", és a dir, Francisco González, el qual, sempre segons Corrochano, el truca "cada 10 o 15 dies".
Pel contingut de la conversa es dedueix que amb una periodicitat com a màxim quinzenal, Corrochano despatxava amb González i li comunicava el contingut dels espionatges efectuats per Villarejo.
En la conversa, que tot apunta que va ser gravada pel mateix Villarejo, Corrochano no només destapa el seu paper en aquesta guerra bruta del BBVA, sinó que també deixa en evidència en l'enregistrament als caps d'aquesta operativa en afirmar que treballa directament per al president del BBVA, Francisco González, que el seu director és Ángel Cano, conseller responsable de la Seguretat en el BBVA i que ell mateix prepararà la factura per a Villarejo. Finalment també admet que comparteix els seus informes d'espionatge amb els esmentats càrrecs del BBVA.
Montilla, Serra i la fusió de les caixes catalanes
En les recents gravacions apareixen els noms de José Montilla i Narcís Serra. En concret, Villarejo explicaria a Corrochano que el llavors ministre d'Indústria estava maniobrant per aconseguir la fusió de La Caixa i Caixa de Catalunya, amb l'objectiu que la nova entitat fos presidida per Narcís Serra, el qual al seu torn podria portar el control del finançament del partit socialista.